Mâncare otrăvită împrăştiată lângă o şcoală din Bucureşti de către părinți care nu ar trebui să aibă copii

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
398
Tweet

Începem să descoperim din ce în ce mai mult că Bucureștiul este plin de dezaxați, de la nebuni care te împing în fața metroului, la polițiști pedofili și, acum, părinți care împrăștie mâncare otrăvită pe străzi.

Cuvântul cheiei în tot acest caz este „părinți”. Iată despre ce este vorba: pe o stradă din sectorul 6 (cartierul Militari) a apărut un anunț în care se spune că o „echipă formată din câteva familii” au împânzit zona cu mâncare otrăvită, pentru a se răzbuna pe cei care-și plimbă câinii prin zonă. Motivul fiind pentru că un câine cu stăpân s-ar fi urcat cu labele pe un copil, acesta suferind „o sperietură zdravănă”... A, și i-ar fi murdărit hainele. Pentru atâta lucru, „echipa formată din câteva familii” a decis să omoare câini la întâmplare.

Este absolut clar că cel care a făcut acest lucru oribil este o persoană dezaxată, care pur și simplu nu se gândește la ce consecințe pot avea faptele sale. De exemplu, alimentele otrăvite aruncate pe stradă pot ajunge și în mâinile unor copii mici, mai ales că, așa cum scrie și în anunț, ele au fost aruncate pe lângă școli și grădinițe.

Îți poți da seama că ai de-a face cu o persoană care a luat-o pe arătură și din felul în care este scris „Anunțul” în care se laudă astfel: „Am pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre. Bucatele vor fi găsite de câinii voştri în jurul şcolii şi grădiniţei, pe aleile din întreaga zonă”.

Apoi, mai este și această parte a mesajului, care poate indica faptul că ai de-a face cu un părinte anti-vaccin: „Primim tot felul de reproșuri din partea voastră! Nu face nimica! E cumințel, e curățel, e vaccinat sau chiar: E mai vaccinat ca tine! Ați făcut vârf cu câinii!”

Și nu este o simplă amenințare, pentru a-i speria pe cei care au câini, pentru că a fost găsită mâncare împrăștiată prin zonă: „pieliți de grăsime și cremvuști”, cum scrie și în postarea de mai jos, a unei persoane care a luat atitudine și s-a dus la poliție.

Așa cum reiese din postarea de mai jos, poliția a început deja o anchetă pentru a găsi „echipa formată din câteva familii”. Nu ar trebui să fie prea greu, având în vedere că zona e plină de camere de luat vederi.

În orice caz, astfel de oameni nu ar trebui să fie părinți în primul rând. Este clar că nu au nimic bun să-i învețe pe copiii lor, din moment ce pentru o sperietură și niște haine murdare s-au gândit că merită să omoare câini la întâmplare. De asemenea, ce fel de părinți împrăștie mâncare otrăvită pe lângă grădinițe și școli?!?

Ce e și mai trist este că educația pe care le-o oferă copiilor lor, prin astfel de acțiuni iresponsabile și de o cruzime teribilă, îi va transforma pe plozii lor în mici moștri.

Topic-uri

caini București violența împotriva animalelor cartierul militari
Arată comentariile

Noizz urban

Vezi și

Extinde