10 manele pe care Florin Salam le-ar fi putut cânta la nunta lui Dragnea Jr.

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
23
Tweet

Florin Salam a cântat la nunta lui Dragnea Jr. și le-a rupt inima tuturor hipsterilor iubitori de anti-corupție.

Nu că ar fi o neștiută faptul că Salam a cântat pe la o grămadă de nunți de interlopi, dar să ajungi să cânți la nunta copilului lu Dragnea, așa ceva e chiar degradant. Mai ales că acolo nu erau Zorro, Genovezu', Marocanu, Cămătaru etc., ci Rădulescu Mirtalieră, Șerban „Sex Anal” Nicolae, Cordin „Cap de Tenis” Ștefănescu etc.

Iată-l în acțiune pe Salam la nunta lui Dragnea Jr.:

Cred că am încurcat un pic infractorii, dar să nu lăsăm aceste mici detalii să ne zăpăcească, că doar avem o listă lungă cu manele de 24 de karate de parcurs.

N-a făcut public playlistul de la nunta juniorului, dar am făcut noi un exercițiu de imaginație și iată ce manele ar fi putut cânta Salam la „nunta anului”, cu tot cu dedicațiile de rigoare:

Atenție! Acesta este un pamflet! Dar Salam chiar a cântat la nunta lui Dragnea Jr.

1. Eu nu sunt prăduitor, eu sunt Dragnea junior - 500€ de la Codrin Ștefănescu!!!

2. Aici e posibil s-o fi confundat pe iubita lui Dragnea cu soția juniorului, dar gurile rele spun că asta li se întâmplă și celor doi Dragnea - 150 de mărci germane de la Veorica Dăncilă!!!

3. Asta ar fi cerut-o Tăriceanu să se spargă un pic în figuri - 300$ de la Tăry!!!

4. Sau pentru Daddy la bani - 100.000 reali brazilieni de la Dragnea senior!!!!

5. Carmen Dan ar fi cerut special piesa asta, cu aluzie la protestatarii #rezist, și i-a făcut lui Dragnea cu ochiul - 2000 de jandarmi de la Carmen Dan!!!

6. Pentru că domnul Pleșoianu nu putea să lipsească, în stilul său plin de patetism, ar fi cerut această manea - 50.000 de ruble de la Liviu Pleșoianu!!

7. pENTRU tĂRICEANU de la dRAGNEA sENIOR! - +5% creștere în sondaje!!!

8. Când ar fi dat-o Salam pe asta, tot PSD-ul ar fi făcut o horă și s-ar fi luat în brațe - 140.000 de porci sacrificați!!!!

9. Apoi a continuat cu asta, dedicație de la Șerban „Sex Anal” Nicolae - 20 de poze intime cu sex anal și alte nebunii!!!

10. Ar fi încercat și Ecaterina Andronescu o dedicație, prin telefon, cu aluzie subtilă, cum că, în curând, Dragnea o să se apuce de scris cărți - încă o scrisoare deschisă adresată partidului!

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

manele florin salam Liviu Dragnea nunta lui dragnea jr.
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde