Mașina Google Street View revine în România. Ne pregătim de photo shooting pe trotuar

Share
57
Tweet
Poză făcută de Google în Făurei, Brăila Foto: Google

Hai să-i oferim Internetului niște cadre caterincă, ce zici? Îți arăt imediat la ce m-am gândit.

Google vrea să actualizeze pozele făcute prin țara noastră, ca să surprindă toate autostrăzile, toate pistele de biciclete și toate gurile noi de metrou care au apărut în ultimii ani, plus toate îmbunătățirile aduse Centurii Bucureștiului. Au multe noutăți de recuperat, nu?

Lăsând sarcasmul deoparte, mașina Google ajunge în România pe 25 iunie și are de gând să ne străbată țara-n lung și-n lat timp de două luni.

Primele poze cu drumurile românești au apărut pe Google Maps în 2010, dar atunci nu figurau în aplicație decât marile orașe. Abia în 2012 s-a extins serviciul la nivelul întregii țări, compania publicând poze 360° făcute de-a lungul a 40.000 km de drumuri.

Chiar și așa, încă nu găsim online poze cu toate străzile din România. Spre exemplu, localnicii din Dosu Napului (Cluj) nu-și pot vedea casele pe Google Street View. Nici drumurile din Buda (Ilfov) sau din Purcăreți (Alba) nu au fost incluse în serviciu. Poate dă Google o fugă și pe-acolo vara asta, să remedieze problema.

Nu știm exact pe ce dată ajunge mașina în fiecare oraș, dar știm ordinea în care va acoperi regiunile țării începând de pe 25 iunie:

Foto: Google

Românii din Nord-Vestul țării ar face bine să se pregătească de pozat încă de pe 25 iunie, să fie cu ochii-n patru după mașina Google. Uite cum arată, ca s-o recunoști când trece pe lângă tine:

Foto: ExtremeTech

Ziceam la început că putem profita de ocazie să-i oferim Internetului niște cadre memorabile. Pentru inspirație, uite cum i-au întâmpinat alții pe cei de la Google:

1)

Foto: Google

2)

Foto: Google

3)

Foto: Google

4)

Foto: Google

5)

Foto: Google

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile