Următorul meci de box al lui Floyd Mayweather va fi cu un kickboxer japonez de care n-a auzit nimeni

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: Instagram // thenotoriousmma

În ultima lună, Mayweather a tot anunțat că va reveni în ring. Au fost speculate multe nume, datorită și faptului că Money a lansat multe zvonuri. De exemplu, toată lumea se aștepta ca până la sfârșitul anului să fie anunțat oficial un meci între Mayweather și: Khabib Nurmagomedov, Manny Pacquiao sau o revanșă acordată lui Conor McGregor.

Până la urmă, meciul de care vom avea parte va fi între Mayweather și Tenshin Nasukawa...

E ok dacă n-ai auzit de Tenshin, pentru că prin partea asta a lumii nu e deloc cunoscut. Ai auzit de el doar dacă ești conectat la universul sporturilor de contact din Japonia.

În Țara Soarelui Răsare, Tenshin este un fenomen, fiind neînvins în cele 27 de meciuri de kickbox la profesioniști și în cele 4 de MMA din campionatul Rizin.

Deci, până la urma e vorba tot despre mulți bani.

Floyd Mayweather Jr. este o legendă a boxului, fiind neînvins în ring, având un palmares impresionant, o avere și mai impresionantă, dar și unul dintre boxerii cei mai talentați ai acestui secol.

De aceea este dezamăgitor că Mayweather a ales să urce în ring pentru încă un meci de box cu o vedetă care vine din cu totul alt sport și care nu reprezintă deloc un adversar pe măsură - luptătorii de kickbox / muay thai / MMA, oricât de buni ar fi în sportul lor, nu au cum să evolueze la fel în box, în fața unui adversar categoria lui Mayweather.

Mulți iubitori ai boxului s-au arătat dezamăgiți de alegerea lui Mayweather, la fel și mulți boxeri renumiți. Pentru lumea boxului, meciul care ar fi avut sens pentru întoarcerea în ring a lui Mayweather ar fi fost cel cu Pacquiao, o revanșă pe care Pacman ar fi meritat-o din plin.

Până și Conor McGregor s-a amuzat de faptul că Floyd a ales să se bată cu un japonez anonim în afara granițelor țării sale.

Însă, mișcarea lui Mayweather are sens din punct de vedere economic. Se va alege cu mulți bani, este o luptă care nu-l va solicita prea mult, chiar dacă Tenshin are jumătate din vârsta lui, și compania sa, Money Team, se va extinde pe un continent unde va avea ocazia să facă și mai mulți bani.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile