Melania Trump a cheltuit atât de mulți bani într-o vizită de o zi în Cairo, încât nimeni nu înțelege ce a făcut cu banii

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Melania

În România avem atât de multe probleme, încât de ce ne-am mai gândi și la americani? Cu toate astea, Melania și Donald Trump sunt atât de dubioși, încât merită toată atenția noastră.

Să-ți povestesc, spre exemplu, despre ultima călătorie a Melaniei în Cairo. Femeia a făcut un turneu în Africa și uite așa a ajuns și în Egipt.

Departamentul de Stat american este cel care i-a plătit primei-doamne hotelul și într-un raport lansat, se arată că i-a costat undeva la 100.000 de mii de dolari. Să fie clar, da?

Hotelul Semiramis Intercontinental Cairo a primit 95.000 de dolari pentru "FLOTUS Visit Hotel Rooms" pentru data de 30 septembrie 2018, plată făcută de Ambasada Americană din oraș.

Trump și Melania

Hotelul este, așa cum te-ai așteptat, extrem de fancy și oferă experiențe culinare fantastice, cât și "priveliști memorabile ale apusului deasupra Nilului". Cu toate astea, prețurile camerelor încep de la 164 de dolari pe noapte, iar apartamentul rezidențial costă 699 de dolari pe noapte.

Purtătorul de cuvânt al Melaniei a confirmat faptul că ea nici măcar nu a petrecut noaptea acolo, ci a petrecut doar 6 ore în Cairo. Practic, a cheltuit 100.000 de coco în doar câteva ore. WTF?

Nimeni nu știe pe ce a dat banii, dar în ecuație intră și staff-ul ei, cât și paza (cazările lor, adică). Însă, oricum ar fi - câți oameni să fie, 100? Și cât să mănânce? Totul este un mister.

Și e cumva amuzant, în timp ce mulți nu reușesc să strângă într-o viață o așa sumă imensă de bani. Măcar de-ar fi făcut ceva util cu ei - s-ar fi văzut în ceva concret. Dar nu. Puf puf și au dispărut!

Trump și Melania sunt ca două personaje dintr-un reality show extrem de prost, de la care nu ne putem opri să ne uităm. Este aproape ireal că acești oameni conduc SUA, dar uite cum trăim vremuri în care și cele mai nebune vise devin realitate. WTF, again!

Vă rog eu!!!!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile