Mike Tyson și-a lansat propriul soi de iarbă, iar McGregor a fumat-o

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
66
Tweet
Conor

Legendarul boxer Mike Tyson a ajuns la o vârstă la care-și permite să se relaxeze, așa că n-a mai stat pe gânduri și a început să-și producă propriul soi de iarbă - Cherry Pick Kush.

Cel care a fost numit "Baddest Man on the Planet", câștigând primul său titlu mondial la vârsta de 20 de ani, în 1986, investește acum în buna-dispoziție a celor din jur - mai exact, Tyson cultivă marijuana, la propria lui fermă, iar soiul ales mai este numit și "KO Kush".

Și pentru că orice bunătate de genul merită și încercată, Mike a adus câțiva muguri și la sala de evenimente Helix din Dublin, locul unde s-a văzut și cu Conor McGregor.

Cei doi au fumat un cui împreună, au râs și au reușit să comunice, astfel încât să-și rezolve divergențele din trecut.

Dacă nici iarba nu mai calmează spirite, atunci nu știu ce ar putea funcționa. "Your Marijuana strain that you grow on your own ranch “KO Kush” is really nice. It was an honour to taste it and I wish you and your team all the best with this endeavor", a notat Conor pe contul său de Instagram.

Drept dovadă, McGregor a vobit și despre cum îl iubește și-l respectă pe Tyson: "Just remember, if someone tries to rip you. Rip their nose off their face. You are a fighting icon and deserve endless love and respect! And from me, you will always have it!"

Aw, să mai zică cineva că marijuana nu aduce oamenii împreună!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile