Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit din nou și-am realizat iar că vedetele-s tot oameni

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
12
Tweet
Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Toată combinația asta cu vedete cred că are la baza nevoia omului de a vedea, dom'le, "că și ele sunt oameni, așa cum suntem toți" - că plâng, râd, se împacă și se despart, așa cum face și vecinul tău de bloc sau doamna de la magazinul din colț cu care stai la povești când te duci să-ți iei țigări.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au format un cuplu foarte cunoscut pe plan mondial cu un background on-off care să placă la toată lumea.

După ce s-au despărțit când erau foarte tineri, după o perioadă mega zbuciumată, ușor bi și condimentată cu multă ganja a lui Miley, s-au regăsit și toată lumea a oftat mai ceva ca-n filmele proaste cu Ashton Kutcher.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Timpul a trecut, au anunțat că se căsătoresc, a urmat iar un val de LOVE din partea internetului, dar iată că "plot thickens" și CEVA a intervenit, iar zvonurile susțin că Cyrus și Hemsworth și-au spus pa-pa din nou.

Se pare că actorul în vârstă de 28 de ani vrea să fie tată, în timp ce artista în vârstă de 25 de ani nu-i chiar pregătită.

"He wants kids and doesn't want to keep putting it off but it's not quite the timeline Miley had in mind. He is left heartbroken. Miley put off plans for the wedding and Liam was growing tired of it... They haven't been getting along in recent months", susține o sursă din anturajul celor doi.

Tot "sursa" zice că Miley nici n-avea de când pe bune să se marite, deși a făcut un album întreg bazat pe cântece inspirate din povestea lor de iubire. Ah, și cum ne place bârfa, Miley și-a șters și toate pozele de pe contul de Instagram.

Până se vor clarifica lucrurile și vor apărea primele declarații oficiale, n-avem decât să ne continuăm viața. Adevărul este că nu-ți afectează în niciun fel existența o astfel de știre, dar măcar, acolo, în subconștientul tău, ți s-a dovedit încă o dată că oameni suntem toți, indiferent de faimă. OH!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile