Ministerul Afacerilor Interne din România a publicat pe Facebook o poveste pe care nimeni nu o crede

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
Tweet
Poliția

Avem nevoie de social media pentru a fi informați în timp real, iar Ministerul Afacerilor Interne din România a înțeles foarte bine această poveste.

Cel care se ocupă de pagina lor de Facebook are grijă să-i țină la curent pe utilizatori cu realizările poliției, dar nu lipsesc nici sfaturile "caterincă" adresate celor care vor să se joace cu legea.

Mulți utilizatori consideră tactica aplicată de M.A.I. ca fiind nepotrivită sau mult prea prietenoasă pentru o instituție serioasă, dar asta oricum nu schimbă cu nimic lucrurile.

Recent, instituția a publicat pe rețeaua socială o poveste scrisă de o tânără care-i mulțumește unei polițiste foarte frumoase că a ajutat-o să-și recupereze telefonul furat.

Lucrurile par cu adevărat prea frumoase și simple să fie adevărate, dar M.A.I. susține că totul este cât se poate de veridic, chiar dacă oamenii fac mișto în comentarii și acuză ministerul de fabulații.

Comentariu
Comentariu
Comentariu

Adevărul este că ar fi absolut minunat ca lucrurile să se fi desfășurat așa, deși, la cum merg lucrurile în țara noastră, îmi vine greu să cred în atât de multă eficiență. Dar poate sunt doar eu sceptică și lipsită de speranță. Tu ce crezi despre povestea poliției?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile