Miranda Kerr spune că femeile trebuie să depună puțin efort când vine vorba de bărbații lor, iar noi îi spunem să-și vadă de treabă

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
39
Tweet
Miranda

Mirranda Kerr s-a căsătorit cu Evan Spiegel de câteva luni și deja oferă publicului larg sfaturi despre cum să ai o căsnicie fericită.

Ea povestește cum se îmbracă frumos de fiecare dată înainte ca soțul ei, CEO și co-fondatorul Snapchat, vine acasă.

"Bunica m-a învățat că bărbații sunt ființe vizuale și trebuie să depui puțin efort în ceea ce-i privește. Când Evan vine acasă, mă asigur că am pe mine o rochie frumoasă și o lumânare aprinsă în casă. Ne facem timp să luăm o cină drăguță în doi."

Miranda

Kerr este model la bază, dar în 2013 și-a înființat compania de beauty KORA Organics. Ea spune că își îmbrățișează latura feminină atunci când este acasă, deoarece asta o ajută să-și mențină un echilibru în ceea ce privește jobul, cât și viața personală.

"La muncă sunt mereu gata de treabă, dar acasă devin feminină, iar asta-l ajută pe Evan să fie mai masculin."

Booon, acum hai să vorbim puțin și de faptul că nu suntem în 1920, ci 2018. Poate Miranda, la 35 de ani, se simte puțin presată de faptul că Evan, 27 de ani, este în topul celor mai bogați oameni din lume, iar asta o face să fie foarte atentă în ceea ce-l privește, ca nu cumva să-l piardă.

Ok, poate nu e asta și sunt eu rea. Însă, nu poți da sfaturi despre cum femeile ar trebui să se îmbrace în rochii și să aprindă lumânări, înainte ca iubiții, prietenii sau soții să le ajungă acasă.

Kerr

Și știi de ce? Pentru că, în general, femeile ajung atât de obosite acasă, după o zi plină, încât uneori se schimbă direct în pijamale. Nu zice nimeni că nu trebuie să fie îngrijite, dar la fel de îngrijiți trebuie să fie și bărbații de lângă ele.

Ce-i cu sfaturile astea desuete în secolul 21? Bărbatul trebuie satisfăcut pe toate planurile, iar femeia trebuie să arate ca scoasă din cutie când el intră pe ușă. Un cuplu e format din 2 persoane și cred că ambele ar trebui să depună un efort egal.

Mi se pare foarte amuzant cum trăim vremuri în care femeile vorbesc despre asumare, independență, #metoo, naturalețe, greutăți și viața așa cum e ea, iar unele reprezentante ale sexului feminin încă promovează idei tradiționale, ca și cum asta e cheia succesului în relații.

Dragele mele, nu vă lăsați intimidate, că bărbatul ar trebui să vă placă pentru cine sunteți și voi pe el la fel, cu sau fără rochiță fancy seară de seară. Cina poate fi la fel de drăguță și dacă sunteți îmbrăcați în haine de casă, comunicarea și iubirea contează, in the end. Nu zici?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile