Mircea Radu, vrei să ne-o freci?

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: facebook.com/mircearadu

Mircea Radu este cea mai nouă vedetă care a simțit că e de datoria sa să ne spună cum și de ce va salva familia tradițională. Asta după ce a tot încercat să o salveze bătând țara în lung și-n lat cu Caravana din Dragoste, în încercarea de a rezolva problemele conjugale ale românilor heterosexuali.

De fapt, dacă e să fim sinceri până la capăt, Mircea a făcut pe Cupidon și în cazul unei povești de iubire între doi bărbați. Iată un fragment din acea emisiune, prezentat la Cronica Cârcotașilor homofobi:

Însă, zilele trecute Mircea a fost cuprins de nostalgie și și-a amintit două întâmplări din perioada în care fuma țigări fără filtru. Ambele sunt povestite cu un talent scriitoricesc... remarcabil și în ambele se întâmplă ca doi bărbați gay să se ofere să i-o frece lui Mircea, cel mai probabil din dragoste.

Acum, n-aș vrea să fiu răutăcios, dar când se întâmplă să tot primești astfel de avansuri e clar că nici tu nu ești complet nevinovat, probabil că trimiți niște semnale. Nu?

Mă rog, nu despre asta e vorba, ci despre faptul că în lumina acestor două experiențe, Mircea Radu transmite că se duce să voteze la referendum.

Mircea a avut două experiențe nefericite, nici măcar traumatizante, fără finalizare, și a tras o concluzie despre comunitatea LGBT care să-l țină o viață. E cel puțin un pic de homofobie aici.

Sau poate interpretez eu greșit. Poate Mircea se duce să voteze NU la referendum (în postare nu specifică ce anume se duce să voteze), pentru că în cea de-a doua poveste, replica lui e cel puțin ambiguă. Când frizerul îl întreabă dacă ar vrea să i-o frece (or fi fost niște semnale din nou, nu știu), Mircea îi răspunde: „Facem și un masaj la pielea capului?”

Poate stilul ăsta poetic, nehotărât și fluid al lui Mircea i-au tot atras astfel de întâmplări. Așa că, Mircea, ce-ar fi să spui lucrurile mai direct, nu așa pe ocolite? Vrei să ne-o freci sau vrei să ți-o freci?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile