Mitingul Diasporei: Piața Victoriei începe să se umple de „proști”, după cum spun PSD-iștii

Share
45
Tweet
10 august 2018: Primii protestatari în Piața Victoriei Foto: Ioan Leanca, Screenshot Facebook.com/proaditi

Românii care se zbat să ducă un trai bun peste hotare au început să se-adune în Piața Victoriei, spre amuzamentul celor din PSD-ALDE, care îi consideră ultimii oameni și îi tot jignesc public de câteva zile încoace.

Sute de români s-au strâns în Piața Victoriei încă de la primele ore ale zilei, veniți din toate colțurile Europei (Italia, Spania, Olanda, Norvegia etc.). Au bătut tot drumul ăsta ca să protesteze împotriva Guvernului din cauza căruia se văd nevoiți să muncească în continuare peste hotare, departe de familii.

Foto: Screenshot Facebook.com/VoceaStraziiBucuresti

Numărul participanților crește de la o oră la alta, urmând ca până diseară Piața Victoriei să se transforme într-o mare de oameni care strigă în cor „MU*E PSD”. Poate chiar un ocean de oameni. Federaţiei Românilor de Pretutindeni anunțase inițial că vor veni un milion de protestatari, dar numărul pare – totuși – SF.

Maria Grapini râde în hohote de ei. Europarlamentarul a share-uit ieri pe Facebook o postare-text cu mesajul „Informăm diasporenii că taxa de prost se plăteşte la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting!”. Mai mult decât atât, Grapini i-a sugerat în comentarii unui alt user să plătească și taxă de jigodie.

Foto: Screenshot Facebook, via adevarul.ro

Normal că doamna Grapini share-uiește mesajele altora, pentru că ea n-ar fi știut să îl scrie corect. A învățat la școală că se pune întotdeauna virgulă între subiect și predicat, iar cuvântul „îmbrăcat” îl scrie cu n în loc de m (de la „MU*E PSD”).

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, sugerează că românii din diaspora veniți în Piața Victoriei sunt niște aiuriți care protestează în locul greșit, din motive greșite: „Nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului, având în vedere că sunt cei din diaspora. Dacă sunt cei din diaspora, ar fi normal să protesteze pentru serviciile consulare sau lipsa de servicii consulare, dar, în rest, e mai greu să înţeleg care va fi obiectivul principal al acestei manifestaţii”. Practic, Meleșcanu le spune subtil să se întoarcă în țările unde muncesc de atâția ani încoace și să-și vadă de treburile lor de-acolo. Să nu se mai implice pentru viitorul României, ca și cum nu ar mai fi țara lor.

Teodor Meleșcanu Foto: Screenshot YouTube/Adevărul | youtu.be/CeSVbcTFN8M

Liviu Dragnea spune că românii care ies azi în stradă să protesteze sunt niște cățeluși reprezentanți ai statului paralel, care latră la comanda lui Iohannis: „Aceste proteste vor să apere statul paralel", sunt organizate în „laboratorul de la Cotroceni care dă comenzi la statul paralel”, pentru că „Iohannis vrea să dea jos Guvernul prin violențe”.

Foto: Ioan Leanca, Screenshot Facebook.com/proaditi

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin „Altă Întrebare” Iordache, crede că românii din piață sunt nemulțumiți din simplul motiv că nu pricep cum funcționează justiția, pentru că nu se informează suficient: „Eu aș dori la mitinguri ca oamenii să fie mai preocupați să citească și apoi să protesteze”.

Bine că românii care se strâng azi în Piața Victoriei nu pricep ce se-ntâmplă, dar cei adunați cu japca de PSD la mitingul lor absurd de pe 9 iunie aveau habar. Să fim serioși. Dac-ar fi după indivizii ăștia, nimeni n-ar mai ieși vreodată în stradă să-și exprime nemulțumirile, libertatea de exprimare ar fi interzisă prin lege, am pleca cu toții capul și i-am lăsa pe hoții care ne conduc să facă ce vor cu țara asta.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile