A apărut un clip în care Morgan Freeman citește comentariul unei românce care a fost la Untold

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
29
Tweet
Dub FX - Alchemy Stage - Untold 2017

Untold 2017 a fost un succes și anul ăsta, cel puțin asta au declarat oamenii care au fost prezenți în cadrul festivalului de la Cluj, organizat în perioada 3-6 august.

Bine, acum nu ne rezumăm doar la declarații, ci întreaga atmosferă de la eveniment a fost una agitată, energică și plină de good vibes. Uite aici un sample despre cum a fost acolo.

Untold 2017 s-a încheiat, iar printre străinii și românii amatori ai genului dance electro, dar și printre iubitorii de festivaluri, s-a numărat și doamna Carmen Stănescu.

Carmen Stănescu comentariu

Nu o cunoaștem personal pe Carmen, dar ea a ajuns virală pe net, deoarece a dat un comentariu inedit pe pagina oficială Untold.

"Sunt o femeie în pragul pensionării și mamă de DJ (student în același timp), dar n-am lipsit nicio noapte Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut și acesta mi-am adus și tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce ați organizat în Clujul lui drag.

Mi-e tare somn după diminețile în care mi-am târșâit cu greu pașii spre casă, așadar nu pot scrie multe, decât: MULTUMESC din tot sufletul familiei mele!!!", a notat pe Facebook, la data de 8 august 2017.

Da, știu, nu te-ai fi așteptat la asta, dar uite încă o dovadă că sufletul n-are nicio legătură cu trupul în care locuiește, nu?

Ei bine, o lună mai târziu, cei de la Visa au hotărât să facă un cadou doamnei Carmen, dar și celor care cred că vârsta e doar un număr. Impresionați de comentariul lui Carmen, ei l-au rugat pe Morgan Freeman să-i citească vorbele și să-i ducă povestea mai departe. Cam mișto, nu zici?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile