#MU*E PSD e noul slogan al Internetului, în așteptarea mitingului de pe 10 august

Share
35
Tweet
Colaj - noul slogan al Internetului Foto: Facebook/Outletpenet.ro Oferte&Reduceri, Facebook/AntoEaici.ro, Facebook/muiepsdoficial

Nimeni nu-i întrece pe români când vine vorba de creativitate și nimic nu-i poate opri atunci când sunt furioși.

Diaspora se mută înapoi în țară pe 10 august, dar numai temporar: atunci se organizează mitingul din Piața Victoriei la care s-au anunțat în jur de un milion de participanți. Românii se strâng din nou ca să protesteze împotriva aberațiilor legislative la care tot lucrează de zor PSD-ul, iar Gabriela Firea tot evită să dea undă verde manifestației.

Chiar și așa, lumea rămâne optimistă și-și face online încălzirea pentru protest. În ultima vreme, „MU*E PSD” a devenit pur și simplu sloganul Internetului, fiind postat pe toate rețelele sociale în tot felul de moduri creative.

Vedeta de până acum a fost, cu siguranță, un AUDI cu numărul de înmatriculare „MUIEPSD”. Polițiștii i-au cerut în repetate rânduri șoferului să treacă pe dreapta, doar ca să descopere de fiecare dată că mașina e înmatriculată 100% legal în Suedia. Șoferul avea și rovinieta valabilă, deci avea tot dreptul să se plimbe pe șoselele noastre și să răspândească mesajul:

Un fermier clujean s-a alăturat și el protestului într-o manieră cât se poate de grandioasă. Cu ajutorul unui tractor și al unui sistem GPS, bărbatul le-a transmis conducătorilor țării un mesaj vizibil din avion. Capodopera se poate vedea când zbori deasupra satului Sâmboleni, comuna Cămărașu, dar o poți admira și ca pieton dacă te îndepărtezi suficient de mult:

Alții și-au descărcat nervii și frustrările în bucătărie, îmbinând utilul cu plăcutul sub forma unor mâncăruri care devin mai apetisante ca niciodată odată ce le decorezi cu sloganul anti-PSD:

Dacă tot am ajuns să vorbim despre mâncare, cum să sărbătorești mai bine libertatea de exprimare decât cu un grătar?

Sau, dacă nu te pricepi să frigi carnea, există întotdeauna varianta supei Alfabet:

Festivalurile muzicale au fost un prilej bun pentru ca melomanii să se reunească în proteste spontane și să se distreze pe seama partidului aflat la conducere. La Neversea, „coincidența” face ca plaja Modern să fi rămas fără curent electric imediat după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul României în timpul unui concert. Pana de curent a durat vreo 40 de minute, timp în care zecile de mii de fani prezenți au cântat în cor: „PSD, MU*E PSD!”.

Reamintim că la mitingul de pe 10 august, Piața Victoriei va fi plină de români din Diaspora, români pe care tot PSD-ul i-a împins indirect să fugă peste hotare pentru un trai mai bun. Muncesc în străinătate de ani întregi și e posibil chiar să fi uitat limba română între timp. O scurtă recapitulare nu le-ar strica:

Foto: tumblr.com/Criss Diehard

Nici măcar Netflix România nu s-a putut abține. Deși mesajul lor nu include sintagma „MU*E PSD”, o sugerează cât se poate de clar. Serviciul de video-streaming și-a promovat pe Facebook unul dintre seriale, „La casa de papel”, printr-o aluzie la condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC). „Denver nu fură de la copiii săraci. Fii Denver.”, scrie Netflix despre unul dintre personajele serialului axat pe o bandă de hoți:

Toate mesajele astea par inutile, o pierdere distractivă de timp pe care PSD-iștii o ignoră și își văd mai departe de-ale lor. Totuși, efectele mișcării „MU*E PSD” s-ar putea resimți pe termen lung prin creșterea continuă a comunității #Rezist și, ulterior, printr-o prezență la vot ridicată. Degeaba se-ntrece acum lumea pe net în înjurături creative, dacă nu-și spune cuvântul și la viitoarele alegeri parlamentare.

Până atunci, măcar să ne distrăm!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile