Ne facem țara de râs: Viorica Dumbcilă Show, ep. Scaunul premierului spaniol

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
46
Tweet
sursă foto: ie.m.wikipedia.org

Viorica Dăncilă este un dezastru. Cu ea în fruntea Guvernului îți este rușine că ești român, pe bună dreptate. Nu mai pomenesc și de ceilalți miniștri din subordinea ei, pentru că am sta până mâine să le enumerăm enormitățile, prostiile, lașitățile și ticăloșiile.

Să revenim, deci, la doamna Dumbcilă, care nu poate să deschidă gura fără să ne reamintească că este o analfabetă funcțională. Și atunci când citește de pe foi, o face prost.

„Cu timpul, am înțeles un lucru: că cei mai înverșunați adversari, care îmi numără virgulele sau greșelile de exprimare, nu au altceva de criticat și, atunci, se limitează doar la aceste lucruri. Da, poate că am greșit. Este o presiune imensă, este o oboseală imensă. Și poate de multe ori, din neatenție sau pe fondul oboselii, am făcut greșeli și poate voi mai face”, a spus doamna Dumbcilă la reuniunea femeilor din PSD, organizată la Mamaia.

Dar problema e că nu doar la virgule greșește premierul României, ci și atunci când nu deschide gura. Îți mai amintești când a vrut să plece înainte de intonarea imnului Croației, la vizita premierului croat în România? Ei bine, în timpul vizitei în Spania, doamna Dumbcilă a vrut să se așeze pe scaunul premierului Spaniei.

E drept că din filmare pare că premierul spaniol o invită să se așeze acolo, dar chiar și așa, doamna Dumbcilă dă dovadă că e o marionetă, pe care o poți muta dintr-un loc în altul fără să zică nimic.

În astfel de situații, expresia de pe fața ei este întotdeauna una de confuzie, de „nu știu de ce mă aflu aici”, de „nu înțeleg nimic”, de „hehehe”.

De fapt, poate chiar a fost un mișto subtil din partea premierului spaniol, pentru că deja ni s-a dus vestea în lume cu IQ-ul pe care premierul României îl posedă.

FMM (foarte mișto, mulțumim) Liviu Dragnea!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile