Noua funcție de pe Instagram sau cum să stalkerești mai bine

Share
11
Tweet
Foto ilustrativ

Cu siguranță Instagram se dezvoltă din ce în ce mai mult, ajungând una dintre cele mai populare rețele sociale în 2018.

Într-adevăr, datorită faptului că se bazează pe imagini, reprezintă un mediu lipsit de dramă, politică sau poze slăbuțe puse de rude. Lansat în 2010 de Kevin Systrom și Mike Krieger și cumpărat de Facebook în 2012, a ajuns în prezent să aibă peste un miliard de utilizatori.

După ce a deschis lupta cu Snapchat când a lansat Insta Stories acum doi ani, astăzi are de două ori mai mulți useri decât acesta, devenind preferat și reinventându-se constant, de la stickere și gif-uri până la poll-uri.

În ciuda problemelor cu algoritmii care nu mai respectau ordinea cronologică a postărilor, Instagram face constant update-uri. Recent și-a inaugurat o nouă funcție care îți permite să primești întrebări, un fel de Ask.fm varianta mai hipsterească.

Insta

Mai exact, un question sticker pentru stories, conceput pentru a facilita interactivitatea.

"This sticker is an easy way to start conversations and get closer with your friends on Instagram — it's great for those moments when you don't necessarily have something to share but want to connect and get to know your friends even better", susține Instagram.

După ce te-ai asigurat că ai ultima versiune a aplicației, postezi în Story o fotografie sau un video, apoi adaugi stickerul și scrii ceva. Doar tu poți vedea cine ți-a pus o întrebare, urmând ca răspunsul tău să apară într-un nou story.

Instagram a lansat anul acesta și IGTV, rival al Youtube-ului, și are în plan și funcția de Shopping în stories.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile