În Bucureștiul smart al doamnei Firea nu se mai pot comanda taxiuri la aeroport, iar DN1 a fost blocat

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
235
Tweet
Sursă foto: facebook.com/gabifirea

Trăim într-un oraș smart, atât de smart că nu se mai pot comanda taxiuri prin terminalul din aeroport. De ce? Uite așa au vrut niște firme de taxi, supărate pe existența Uber și Taxify și Clever Taxi.

Supărate la fel cum e „duamna” Firea supărată și vrea să interzică aceste aplicații, asta chiar dacă nimic din ce a ordonat ea să se facă în taxiuri nu s-a făcut: tot mizerabile au rămas și conduse de șoferi grobieni.

sursă foto: facebook.com/soritigaeru

Să ne amintim un pic de ce au fost introduse terminalele de comandă pentru taxi în aeroportul Otopeni: pentru că o turistă japoneză a fost omorâtă de un taximetrist.

Ce este și mai grav în tot acest protest al taximetriștilor, care s-a desfășurat și fizic, pe șosea, cu mai multe mașini este că DN1 a fost blocat voluntar de 3 taxiuri, având ca efect formarea unei coloane imense de mașini în care se puteau afla și ambulanțe.

Vedeți de ce preferă bucureștenii Uber și Taxify, pentru că taximetriștii au această mentalitate ticăloasă, în care se cred stăpânii drumurilor și că, dacă vor, pot bloca și DN1., fără să se gândească la siguranța și nervii oamenilor din trafic.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile