O actriță de la Hollywood recunoaște că a fost abuzată sexual până la 14 ani

Share
49
Tweet
Bella Thorne (foto: instagram.com/bellathorne)

Actrița și-a povestit experiența pe Instagram, în contextul campaniei #TimesUp.

Bella Thorne, actriță pe care s-ar putea s-o știi din comedii precum „The DUFF” sau „Blended”, a recunoscut pe Instagram că a fost abuzată sexual și fizic până la 14 ani. Acum în vârstă de 20 de ani, americanca își roagă follower-ii să nu ignore astfel de cazuri și să susțină mișcarea #TimesUp.

„Am fost abuzată sexual și fizic în copilărie, din prima zi pe care mi-o pot aminti până la vârsta de 14 ani..când, în sfârșit, am avut curajul să-mi încui ușa noaptea și să stau lângă ea. Toată nenorocita de noapte. Așteptând ca cineva să profite din nou de viața mea. Am tot așteptat să înceteze și, până la urmă, s-a întâmplat. Dar unii dintre noi nu sunt așa norocoși încât să scape cu viață. Vă rog ca astăzi să apărați toate sufletele maltratate. #timesup”.

Mișcarea #TimesUp țintește să strângă cât mai multe fonduri pentru ca persoanele hărțuite sau abuzate să beneficieze de asistență juridică. În 19 zile de la debutul inițiativei, peste 14.000 de oameni au donat în total 16 milioane $.

#TimesUp a avut un rol central și la Globurile de Aur 2018, unde multe actrițe nominalizate au purtat ținute negre în semn de solidaritate cu victimele abuzului sexual.

Inițiativa asta vine în completarea campaniei #MeToo, în care femei din întreaga lume și-au povestit pe net experiențele neplăcute din sfera hărțuirii sexuale.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile