Crimă șocantă la metroul din București - femeia care a împins o tânără însărcinată în fața metroului a fost prinsă

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
286
Tweet
Sursă foto: Poliția Româna

O crimă șocantă a avut loc ieri seara, 12 decembrie, la metroul din București. O femeie a împins o tânără de 25 de ani în fața metroului în stația Dristor 1. Totul a avut loc în jurul orei 20:00, iar martorii spun că tânăra care a fost împinsă nu ar fi fost atentă în jurul ei, pentru că se uita în telefon. Ulterior, s-a aflat că victima ar fi fost însărcinată în câteva luni.

Ce este și mai îngrozitor e că după ce s-a izbit de șine, tânăra ar fi încercat să se ridice înapoi pe peron, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul în fața metroului, care a lovit-o în plin.

Înainte, tot în aceeași seară, criminala în vârstă de 36 de ani ar mai fi încercat, fără reușită, să împingă o altă tânără în fața metroului la stația de metrou Costin Georgian.

Poliția Română a cerut ajutorul bucureștenilor pentru a o prinde pe femeia care a comis oribila crimă, punând în circulație poze cu suspecta, surprinse de camerele de filmat de la metrou.

În cele din urmă, suspecta ar fi fost prinsă la stația de metrou Piața Victoriei. Aceasta a fost audiată mai multe ore, iar din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau.

Însă, potrivit ultimelor informaţii, tânăra care a murit marţi seară era însărcinată şi era din Craiova. O coincidență face ca şi suspecta în acest caz să fie tot din Craiova.

Poliția Română a declarat că femeia în vârstă de 36 de ani s-a recunoscut în imaginile video, dar că nu a făcut niciun fel de declaraţii în faţa anchetatorilor.

Mobilizarea pe rețelele de socializare pentru identificarea și prinderea criminalei a fost incredibilă, lucru recunoscut și de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca:

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicare şi pentru spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre. Felicităm echipa Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la staţia de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, Eroii Zilei.”

În ceea ce privește motivul crimei, două teorii sunt vehiculate. Una dintre ele spune că femeia de 36 de ani ar fi avut un conflict cu șefa ei și ar fi prins ură pe femei.

A doua teorie ar fi că soțul femeii de 36 de ani ar fi avut o amantă. Când a aflat de aceasta, femeia ar fi avut o cădere nervoasă în urma căreia a început să împingă la metrou pe toate femeile care ar fi semănat cu amanta soțului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile