O nouă provocare de pe WhatsApp face victime în rândul tinerilor

Share
Tweet
Momo Challenge Foto: demotivateur.fr

Dacă până acum rețelele sociale au fost împânzite de provocarea "Kiki Challenge”, și anume, acele mișcări dans făcute lângă mașină, acum tinerii sunt supuși la un nou test, "Momo Challenge".

Aceasta din urmă, din păcate, a provocat moartea unei fete din Argentina.

Un joc sinucigaș numit „Momo Challenge” este un adevărat coșmar pentru tinerii din întreaga lume.

Se pare că aceasta provocare vine direct din Japonia și are o regulă foarte simplă: contactați un număr și așteptați să primiți următorul mesaj de la interlocutor: "Bună, sunt Momo". De-a lungul mesajelor, acest celebru "Momo" te face să dezvălui cât mai multe informații despre tine.

În miez de noapte, vine și mesajul, "Vrei să continui să joci cu mine?". În acel moment începe adevărata teroare. Trebuie să urmați instrucțiunile pentru a scrie o scrisoare de adio.

Mome este un cont fals de WhatsApp, care folosește imaginea unei fete desprinse dintr-un film horror.

Scopul lui "Momo" este foarte simplu, vrea să se joace cu oamenii cu temperament slab. Iar adolescenții sunt cea mai mare pradă a acestui stalker.

Pentru a-și atinge scopurile, interlocutorul bombardează victima cu mesaje. Cele mai multe mesaje sunt trimise în mijlocul nopții, pentru a-i transmite clar victimei că nu mai poate da înapoi.

Această provocare proastă ar putea fi cauza morții unei fete de 12 ani din Argentina. Poliția argentiniană a găsit o discuție în telefonul mobil al fetei, care sugerează că aceasta era sub jugul acestei provocări.

Deocamdată, nimeni nu știe identitatea "Momo", dar se bănuiește ca ar fi administrat de un grup japonez.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile