Olivia Steer nu se poate opri și a declarat că oncologii vor fi condamnați pentru genocid

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
146
Tweet
Olivia Steer

Olivia Steer este complet împotriva medicinei tradiționale, iar asta nu ar mai trebui să fie un șoc pentru nimeni, la cât de multe declarații a dat cu privire la acest subiect.

Olivia profită de pagina ei de Facebook, locul unde are peste 40.000 de followeri, pentru a-și face cunoscute opiniile cu privire la sistemul medical, vaccinuri și metode prin care medicii tratează bolnavii de cancer.

Ce-i drept, trăim în democrație, așa că fiecare este liber să zică ce vrea, atâta vreme cât nu lezează alți oameni.

Problema la ea, din punctul meu de vedere, este una de etică și de influencer în online - cât de ok este să faci niște afirmații dure, fără să fii specialist în domeniu, în fața unor oameni care le pot lua de bune, fără să se documenteze la rândul lor?

Ok, poți spune că - "ce-i oprește pe acei oameni să verifice informațiile primite" - însă, știm prea bine că lucrurile nu funcționează așa mereu și sunt mulți care doar apleacă urechea și execută, fără a face vreun demers din proprie inițiativă.

Steer este vegetariană convinsă și încurajează și pe ceilalți să adopte un stil de viață asemănător și cât mai sănătos. A lansat chiar și o carte de bucate în acest sens, lucru care mi se pare mai mult decât ok.

Cartea lansată de Olivia

Din păcate, vedeta nu s-a limitat la aceste lucruri și profită de orice ocazie pentru a da share la tot felul de linkuri semi-dubi care-i susțin teoriile.

Problema din prezent este că Olivia a trecut și la afirmații mult mai serioase și jignitoare la adresa medicilor. Pur și simplu nu poți pune la zid niște specialiști doar pentru că poți și doar pentru că nu ești de acord cu practicile lor.

Omenește vorbind, îți bați joc și nu arăți niciun dram de respect pentru niște oameni care sunt absolut convinsă că au făcut și mult bine.

Te las pe tine să judeci ultima declarație a Oliviei și abia aștept să-mi spui părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Olivia Steer, 2017 - "Va veni curind o zi in care toti oncologii care au prescris radioterapie si chimioterapie vor fi condamnati pentru genocid. #soon"

Olivia

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile