Olivia Steer vrea să-i „vaccineze” pe români cu „normalitate” și face propagandă pentru referendumul pentru familie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
255
Tweet
Sursă foto: captură Antena3

După ce a ajutat România să aibă cea mai mică rată de vaccinare și cele mai multe decese din cauza rujeolei din UE, Olivia Steer vrea să-i „vaccineze” pe români cu „normalitate”, cu „heterosexualitate”.

Pe pagina ei de Facebook, Olivia Steer și-a manifestat susținerea pentru referendumul pentru redefinirea familiei, evocând exemplul bunicilor ei.

Sursă foto: facebook.com // Olivia Steer

Din aceeași postare reținem și faptul că Olivia ar fi de acord și cu duelul, ca formă de apărare a onoarei unei femei. Deci, cu alte cuvinte: violență fizică pentru niște vorbe. Dar, nu ne mai miră nimic, când vine vorba de Olivia Steer.

Așadar, dacă ai impresia că poți trata cancerul cu usturoi, că medicii oncologi ar trebui condamnați pentru genocid, că vaccinurile îți vor omorî copilul (nu rujeola, care deja a omorât sute de copii în România), că o femeie nu are dreptul să facă avort, că duelurile sunt ok, poți urma cu ochii închiși și cel mai recent îndemn al Oliviei Steer.

Din nou, n-am cum să nu mă întreb ce mai crede Andi Moisescu despre „curajul” soției sale de a-și expune „un punct de vedere care încurca niște calcule”? Pentru că în 2015 el susținea că soția sa este expusă unui linșaj mediatic, fără a-și da cu părerea și despre faptul că punctele de vedere ale soției sale pot avea ca rezultat decesele copiilor pe care părinții nu-i vaccinează, pentru că au auzit de la Olivia Steer că nu e bine, că vaccinul provoacă autism și alte tâmpenii. Iar acum, „curajul” soției promovează limitarea unor drepturi ale unor cetățeni români, doar pentru că ei își doresc o familie diferită de cea pe care o formau bunicii Oliviei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile