Olivia Steer, promotorul anti-vaccinare și anti-avort, ar putea fi noul Ministru al Sănătății

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
1K
Tweet
captură video A3

Pare absurd, dar în România se poate orice. Avem un Ministru al Justiției care se preocupă doar de drepturile și confortul infractorilor, așa că de ce n-am avea un Ministru al Sănătății care se opune vehement vaccinării și care ar interzice avortul? Da, despre Olivia Steer este vorba. O să vezi că nu o să ți se mai pară deloc absurd după ce o să citești treaba asta.

În timp ce tu dormeai sau erai la bere cu prietenii, ieri seară, Olivia Steer a fost premiată la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate pentru Rolul său activ în societate.

Înțelegi? O femeie care militează pentru anti-vaccinare, care susține Coaliția pentru Familie și interzicerea avortului, care îți spune să te tratezi cu usturoi și oțet dacă ai cancer, a primit un premiu la un eveniment dedicat sănătății.

Sursă foto: Facebook.com // Vasi Rădulescu

O să zici: „Ok, cui îi pasă? Probabil era o tâmpenie de eveniment. Ce treabă are asta cu Ministerul Sănătății?”

Păi, are treabă, când un astfel de eveniment este girat de prezența Rodicăi Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și a lui Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, și a lui Attila Laszlo, președintele Comisiei pentru sănătate din Senatul României.

sursă foto: facebook.com/anaraluca.chisu

Doamna Rodica Nassar chiar laudă evenimentul pe pagina sa de Facebook:

Stai că nu s-a terminat, mai e! Evenimentul nu s-a intamplat pe banii Oliviei Steer, ci pe banii unor sponsori, cum ar fi Medicover. Medicover - Din Grijă pentru Sănătatea Ta!!!

Medicover, Clinica Trident, Bio Ortoclinic, Aqua Carpatica etc. au dat bani pentru ca cineva care susține că tămâia vindecă cancerul să primească un premiu la un eveniment dedicat sănătății.

Sursă foto: facebook.com/oliviasteer

După ce ai citit toată treaba asta ți se mai pare absurd ca Olivia Steer ar putea fi noul Ministru al Sănătății într-un viitor apropiat?

Sursă foto: Facebook.com // Vasi Rădulescu

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile