Olivia Steer sprijină acțiunile Coaliției pentru Familie, vedeta se declară acum și anti-avort

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
905
Tweet
Sursă foto: facebook.com/Olivia-Steer-410480262301933

În week-end, în mai multe orașe din țară, au avut loc mitinguri anti-avort, deghizate în marșuri pro-viață. Ele au fost organizate de ONG-uri din Coaliția pentru Familie. Olivia Steer și-a declarat susținerea și și-a anunțat participarea la marșul din București.

Nu era suficient că Olivia Steer devenise promotoarea ideilor anti-vaccin, care în România s-au tradus prin zeci de copii morți din cauza unor boli care fuseseră eradicate prin vaccinare, acum se poziționează și împotriva avortului.

Între timp, în țările în care s-au dat legi anti-avort au început să se înregistreze decese în rândul mamelor. De exemplu, săptămâna trecută, în Paraguay, o fetiță de 14 ani a murit în timp ce năștea. Ea fusese victima unui viol, iar în Paraguay avortul este interzis chiar și când sarcina este rezultatul unui viol.

O atitudine firească a celor care se declară pro-viață ar trebui să fie pro educație sexuală în școli, în primul rând, pentru că doar astfel pot fi evitate sarcinile nedorite și evitate avorturile. Însă, cei care participă la marșurile pro-viață sunt aceeași care se opun și orelor de educație sexuală în școli.

Oare ce mai zice Andi Moisescu despre „curajul” soției sale de a-și expune „un punct de vedere care încurca niște calcule”? Pentru că în 2015 el susținea că soția sa este expusă unui linșaj mediatic, fără a-și da cu părerea și despre faptul că punctele de vedere ale soției sale pot avea ca rezultat decesele copiilor pe care părinții nu-i vaccinează, pentru că au auzit de la Olivia Steer că nu e bine, că vaccinul provoacă autism și alte tâmpenii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile