Pamela Anderson are un acces de sinceritate și spune cum feminismul "paralizează bărbații"

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
46
Tweet
Pamela

Pamela Anderson este o tipă extrem de sinceră și nu are nicio problemă să-și facă cunoscute gândurile. Pam a dat un interviu celor de la "60 minutes Australia", unde a vorbit franc despre mișcarea #metoo, dar și despre cum crede că feminismul "paralizează bărbații".

"Cred că feminismul poate merge prea departe. Eu sunt feministă, dar cred că al treilea val de feminism de acum este pur și simplu plictisitor. Cred că paralizează bărbații."

Ea a spus moderatorului Liam Bartlett că mișcarea Me Too este "prea mult" pentru ea, iar apoi a continuat cu declarația: "Îmi pare rău, probabil voi fi omorâtă pentru că spun asta".

Opiniile blondinei din Baywatch nu se opresc aici - Pamela a comentat și despre victimele lui Harvey Weinstein, ba chiar a dat vina pe ele.

Printre primele femei care au făcut acuzații toamna trecută, cu privire la mogulul american, se numără actrițe precum - Ashley Judd, Asia Argento și Gwyneth Paltrow.

Ele au povestit cum omul de afaceri le chema în camera lui de hotel pentru a discuta afaceri, iar când ajungeau acolo îl găseau pe jumătate gol, îmbrăcat într-un halat.

"Mama m-a învățat să nu mă duc într-un hotel cu un străin. Dacă cineva răspunde la ușă într-un halat, când ar trebui să fie o întâlnire de business, poate ar trebui să mai merg cu cineva. Cred că unele lucruri țin pur și simplu de bunul simț. Sau, dacă tot te duci, termină job-ul până la capăt", spune Anderson.

Pamela

În ciuda acestor comentarii, Pamela a fost o victimă a abuzului sexual de mai multe ori în viața ei - a fost abuzată sexual între 6 și 10 ani de bona pe care a avut-o, la vârsta de 12 ani a fost violată de un bărbat în vârstă, iar apoi, un fost iubit și alți 5 prieteni de-ai lui au violat-o în grup când ea era în clasa a 9-a.

E clar că vedeta a suferit mult de-a lungul vieții, iar ea susține că a învățat să nu mai ajungă niciodată în astfel de situații.

A scris și un eseu pe site-ul ei, unde-l face pe Weinstein "sexist pig and bully", dar nu și-a cerut niciodată scuze pentru modul în care a vorbit despre victimele acestuia.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile