Casa Poporului PSD - parcarea Parlamentului va fi folosită gratuit de către „invitații” la mitingul lui Dragnea

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
10
Tweet
sursă foto: facebook.com/liviudragnea.ro

Organizarea mitingului PSD pentru „intimidarea justiției”, căci asta este (de ce să nu-i spunem pe nume?), îți arată, încă o dată, adevărata mentalitate a oamenilor din acest partid: că sunt mai presus de lege și că pot folosi bunurile românilor în scopuri personale. Și nu doar bunurile românilor, ci chiar pe oameni pe care-i pot obliga/ șantaja să îngroașe rândurile acestui „miting”.

Există deja un site care adună toate mărturiile sub anonimat, despre cum este organizat acest „miting cu japca”. Un exemplu:

„Reprezentanții primăriei sector 4 București au făcut presiune asupra angajaților ADP (Adminstrația Domeniului Public); chiar dacă localitatea de domiciliu este în altă localitate iar programul de lucru nu presupune prezența acestora la serviciu în data de 09.06.2018, acestora li s-a pus în vedere să se conformze ordinului de a lua parte la acest miting. Angajații ADP despre care am făcut vorbire locuiesc în jud. Giurgiu.”

În afară de felul în care sunt racolați oamenii pentru acest eveniment, PSD-ALDE a transformat parcarea Parlamentului în parcare pentru autocarele de partid ce vor aduce oameni la miting.

Practic, s-a luat decizia ca Parlamentul să devină clădire PSD-ALDE, o instituţie publică să fie folosită ca obiect în interes de partid.

O treabă absolut revoltătoare, la fel ca întregul miting pentru susținerea lui Dragnea, pentru intimidarea justiției care vineri trebuie să decidă dacă președintele PSD face sau nu închisoare.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile