Piața Victoriei, o groapă de gunoi după mitingul comunist al Ciumei Roșii

Share
206
Tweet
Miting PSD

Au venit îmbrăcați în alb, simbol al curățeniei, dar au lăsat în urmă fix opusul.

Populația din mediul rural s-a îmbrăcat ca de sărbătoare pentru mitingul PSD de aseară, din Piața Victoriei. Lumea și-a scos de la naftalină cele mai bune cămăși albe, pentru că așa le-a zis secretarul general Marian Neacșu, ca simbol al curățeniei, al purității. Vezi, Doamne, PSD vrea să curețe țara de răufăcători, de Statul Paralel care ne calcă-n picioare justiția, de toți nemernicii care-i insultă pe nedrept. Termenul „curățenie” e cât se poate de ironic în contextul ăsta, după cum urmează să vezi.

Trăiască Partidul! Foto: Facebook/PSD Beliu

Dragnea, Firea, Tăriceanu și restul păpușarilor puteau să strige de pe scenă orice le trecea prin minte (mai puțin Dăncilă, căreia nu-i trece nimic prin minte), că gloata oricum nu pricepea o iotă din discurs. Cum se auzea din boxe „X ne-a făcut rău. Vă rog să-l întâmpinați cum se cuvine”, toată lumea: „Cine-i X? Nu ne place de el, nu? Atunci, huooooo!”. Și mustăciosul rânjea malefic.

Foto: Facebook/Diaspora Romanilor

Vorbim despre niște oameni care aclamau când le zbura elicopterul pe deasupra capetelor, o „pasăre din metal” cum nu s-a mai văzut prin Căcâna sau alte locuri despre care nu știu sigur dacă există cu adevărat.

Iubitul nostru conducător vs. un lunetist beat

Nici Ceaușescu n-ar fi organizat mai bine mitingul. PSD a șantajat oamenii să vină-n București, să zică Antena 3 că lumea iese-n stradă și pentru cauze nobile, le-a dat mâncare și băutură, le-a decontat transportul, le-a înmânat pancarte indescifrabile pentru săteni și i-a pus să fluture mecanic drapelul. Partidul a calculat fiecare pas al acestei manifestații penibile, dar numai până la coborârea cortinei. Iubiții noștri conducători nu s-au gândit ce prăpăd va lăsa în urmă ceata de pișcotari, dar nici nu le-a păsat.

Foto: Facebook

Piața Victoriei (sau Piața Regele Mihai I, cum îi spune „duamna” Firea) s-a transformat literalmente peste noapte într-o groapă de gunoi. Protestul PSD-iștilor, aceste biete victime care nu controlează decât Guvernul, Parlamentul, Capitala și cam toate instituțiile publice, a lăsat în urmă mormane de deșeuri cum nu vezi nici la iarbă verde. Sticle de apă goale, pancarte „cool” în engleză, insigne penibile și tot felul de gunoaie împânzesc în momentul ăsta Piața Victoriei. „Lasă, că strânge altul” e mentalitatea plebei care s-a distrat ieri într-o excursie moca până-n București.

Foto: Facebook

Uită-te puțin peste pozele astea și vei înțelege ce fel de oameni au venit pe 9 iunie să-i plângă de milă PSD-ului. Am vorbit destul; de-acum las imaginile să vorbească de la sine.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile