Poliția s-a simțit bine la Electric Castle, a săltat 102 persoane pentru consum de droguri

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
510
Tweet
Sursă foto: facebook.com/ministeruldeinterne

Toată lumea s-a rostogolit de râs când a văzut postările simpatice ale Poliției Române/ MAI, alea în care îi anunțau pe cei de la Electric Castle și Untold că și-au luat cizmulițe de plastic și că sunt geană pe ei la ce bagă în organism.

Nu era vorba de prevenție, de avertizat puștanii care-l ascultă pe Lil Pump că există pe piață nu știu ce pastile de ecstasy cu o concentrație mai mare sau otravă de șobolani.

Nu era o chestie de genul aveți grijă să nu amestecați nu știu ce cu nu știu ce că puteți ajunge la spital. Era mai mult o chestie de genul: „avem noi grijă să vă stricăm viața dacă vă aprindeți un cui la Damian Marley”, artist care militează pentru legalizarea marijuanei în Marea Britanie.

Legea e lege, nu se discută, dar putem face mișto de voi pe Facebook, ca să părem că suntem și noi mai umani. Cam asta e toata șmecheria cu postările funny ale Poliției Române / MAI.

Deci, înainte să le dai inimoare și share-uri la postări, gândește-te la faptul că 102 persoane care au mers la Electric Castle, au fost săltate de gabori în civil, duse la secție, intimidate, amendate și s-au ales chiar cu dosare penale. Și asta chiar dacă, de exemplu, au ales să se distreze cu un cui la bord și nu cu o sticlă de votcă.

Tu ai fost la EC? Ți-ai aprins și tu un cui? Dacă da, ești norocos că nu te numeri printre cele 102 persoane.

Poliția Română nu este deloc o instituție cool, modernă, funny. Nu te lăsa prostit de un cont de social media. Întâlnirea cu ei în realitate nu va fi deloc atât de relaxată ca și comentariile lor pe FB.

Și de cele mai multe ori, aplicare unor legi proaste de către organele legii care cred că marijuana e mai toxică decât alcoolul, distruge iremediabil viețile unor puștani care, până la urmă nu fac rău nimănui.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile