Așa arată statul polițienesc: 6 polițiști hărțuiesc o tânără pentru că poartă un tricou „Fără Penali”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
13
Tweet
Sursă foto: captură Facebook.com

Pe zi ce trece România se transformă în Penalistan. Dacă ai impresia că acest lucru este o exagerare, trebuie doar să te uiți la clipul de mai jos, în care o tânără este hărțuită în cel mai abject mod de 6 polițiști de la Locală. Motivul pentru care ea se „bucură” de atenția organelor? Poartă un tricou Fără Penali în funcții publice”.

Totul s-a întâmplat pe faleza din Ovidiu, unde tânăra își aștepta colegii pentru a începe să strângă semnături pentru campania „Fără penali în funcții publice”. Mai mulți polițiști locali s-au autosesizat și au obligat-o să părăsească zona, fiind amenințată că va fi băgată în dubă și dusă la secție.

Bineînțeles, oamenii legii nu au putut să îi spună însă tinerei ce lege încalcă și de ce este legitimată, pentru că nu exista nicio lege pe care o încălca. Răspunsurile „milițianului”, un personaj care ar trebui dat afară după toată acestă întâmplare, sunt pentru că „pare suspectă”, pentru că „așa vrea el”, că fata „e penibilă” pentru că tot întreabă de ce e legitimată.

„Am dreptul să legitimez orice persoană mi se pare suspectă”, îi spune polițistul. Și povestea nu era completă și 100% românească dacă „milițianul” nu ar fi fost și misogin. După ce fata îi înmânează polițistului buletinul, acesta îi spune că „v-ați vopsit blondă numai să păreți mai interesantă”.

Este absolut dezgustător ce se întâmplă cu Poliția Română, cum oamenii legii au fost transformați în sclavi obedienți ai Partidului și al Puterii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile