Poliția Locală îți bate copilul și îi pune cătușe dacă îl prinde pescuind în parcurile din București

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
430
Tweet
Sursă foto: captură Facebook
Sursă foto: captură Facebook

În afară de dat amenzi la băbuțele care vând pătrunjel, Poliția Locală mai e bună și la bătut copii. Ne-a arătat asta recent, când pe Facebook s-a scurs o filmare în care un băiat este lovit cu pumnul în ficat de către un curajos de la Locală Sector 3, pentru a-l reduce la tăcere. Infracțiunea comisă de copil: pescuit în lacul IOR.

Poliția Locală s-a chinuit zile întregi să prindă doi „braconieri” care pescuiau în lacul IOR pentru a se hrăni. Este vorba despre Rică și Vali - doi dintre copiii care au crescut în Delta Văcărești.

Cei doi copii au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3, așa cum se vede și în această filmare.

Aveau voie cei doi copii să pescuiască în IOR? Nu. Au greșit? Da, dar au făcut-o pentru a se hrăni, iar faptul că au pescuit 3-4 pești dintr-un lac imens, precum IOR, nu afectează în niciun fel fauna unei bălți care nici măcar nu e arie protejată.

Reacția Poliției Locale a fost nu doar exagerată, ci pur și simplu revoltătoare. Astfel de brute n-au ce căuta ca oameni ai legii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile