Poliția Română anunță 5 weekenduri cu haos în trafic, din cauza fântânilor Gabrielei Firea

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: libertatea.ro

Dacă ai fost prin oraș săptămâna trecută, pe 20 septembrie, când au fost inaugurate fântânile de la Piața Unirii, dar și în weekendul ce a urmat, este foarte probabil că ai observat că s-a circulat extrem în centru. Motivul a fost traficul restricționat din zona fântânilor.

captură Waze

Dacă ai chemat un Uber / Taxify, probabil că ai observat și surge-ul, ceea ce înseamnă că ai plătit cel puțin dublu pe o cursă.

Astăzi, Poliția Română ne-a anunțat că la fel va fi și în următoarele 5 weekend-uri. Când Firea ne-a promis revoluție în trafic, nu glumea.

Deci, cele 7 milioane de euro nu ne-au adus doar circ și mocirlă, în loc de o canalizare decentă, dar și niște trafic în plus.

Însă, cine știe, poate așa vor renunța bucureștenii să mai meargă cu mașina în weekend. Poate ăsta a și fost planul doamnei Firea. Smart is smart!

Poliția Română îți recomandă să circuli cu mașina pe rutele ocolitoare:

- Splaiul Independenței – Piața Unirii – Bd. Corneliu Coposu;

- Bd. Regina Maria – Piața Unirii – Splaiul Unirii;

- Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piața Universității.

De asemenea, se pare că fântânile de la Unirii îi fac pe pietoni să circule haotic, pentru că Poliția Română a ținut să amintească și faptul că „pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă”.

Aproape toate comentariile de la postarea care anunță restricționarea traficului în zona fântânilor sunt negative și pline de critici la adresa Primarului Capitalei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile