Poliția Română a fumat pătrunjel și bate câmpii pe Facebook cu „legende urbane ale rudelor din familia Cannabaceae”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
165
Tweet
sursă foto: Politia Locala S6

Ce așteptări ai de la Poliția Română? Ce ai vrea să comunice pe pagina oficială de Facebook? Cumva povestea pătrunjelului sau despre cum polițiștii nu se ocupă cu confiscarea verdeții din piață, ci doar cu „verdeața” de pe piață? Da? Nu? Nu contează, pentru că asta o să primești oricum.

Astăzi, într-o postare de-a dreptul halucianantă, Poliția Română a ținut să ne asigure că agenții lor nu sunt dușmanii pătrunjelului sau ai celor care-l comercializează. Dimpotrivă, ei îl consumă în ciorbă.

Gata, ne simțim mai în siguranță! Mulțumim Poliției Române!

Acum, că avem această dovadă scrisă, știm ce avem de făcut când Poliția Locală amendează sau saltă băbuțele care vând pătrunjel: sunăm la 112 și cerem să trimită o patrulă de la Poliția Română.

Sau poate Poliția Română vrea să facă mișto de Poliția Locală? Nici nu mai știm.

E totul atât de subtil încât e aproape... I N E X T R I C A B I L.

POVESTEA P Ă T R U N J E L U L U I

În tot acest context, nu strică să ne reamintim că Poliția Locală se ia foarte în serios cu pătrunjelul și leușteanul vândut de băbuțe.

Dacă ai uitat, îți dăm noi refresh la următoarea informație de la sfârșitul lunii octombrie, când Poliția Locală Constanța lansa „un avertisment puternic, dar deosebit de ferm”, după ce confiscase 273 de legături de verdeață.

Ok, o să zici: „da, dar Poliția Locală nu e Poliția Română”. Așa e, dar și Poliția Română saltă vânzători de zarzavaturi. Iată cum niște agenți de la PR, nu pe la PL, îi pun cătușele unei femei care vindea ceapă și... pătrunjel, pe 10 octombrie, 2018:

Deci, domnilor de la Poliția Română, nu vreți voi să vă faceți treaba și să vă lăudați pe Facebook cu alte lucruri mai serioase decât POVESTEA PĂTRUNJELULUI?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile