Poliția Română îi investighează pe cei care au făcut clipul Copiii Referendumului, pentru că așa vor 13 parlamentari

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
14
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

O premieră pentru România: o agenție de publicitate (Papaya) e investigată de Poliția Română pentru că a îndrăznit să facă un clip prin care îi îndemnau pe români să nu se ducă la vot la Referendumul pentru familia tradițională.

Spotul viral s-a numit Copiii Referendumului și prezenta o situație distopică, similară cu cea din Povestea Slujitoarei, ce s-ar fi putut întâmpla în România dacă am fi validat acest referendum.

Poliția Română ar fi fost sesizată de un număr de 13 parlamentari, printr-o plângere împotriva agenției Papaya Advertising. Trebuie menționat și faptul că imaginea liderului suprem din clip este un hibrid între fețele lui Tăriceanu și Dragnea.

Robert Tiderle, șeful agenției Papaya, a primit astăzi următoarea citație:

„Ca urmare a sesizării (...), ce are ca obiectul memoriul adresat de un grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat Copiii Referendumului realizat de SC. Papaya Advertising SRL, vă invităm să vă prezentanți în data de 6.11.2018 orele 8.30, la sediul Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR (...) în vederea clasrificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării”, arată documentul prezentat de Tiderle, dar al cărui nume era scris greșit (Iderle).

Oare cine sunt cei 13 parlamentari și ce a deranjat atât de mult la clipul respectiv? Bineînțeles, este vorba de o intimidare la adresa celor care au îndrăznit să încerce să dea peste cap planurile Coaliției de guvernare și pentru familie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile