Primăria Sectorului 6 a distrus Mafia pătrunjelului și a mărarului

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
587
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

Trebuie doar să faci o scurtă plimbare prin cartierele: Militari, Drumul Taberei, Crângași, Giulești, Ghencea, Regie din Sectorul 6 ca să îți dai seama cât de prost gestionată este această partea a Bucureștiului.

Și, cum e mai greu să te ocupi de lucrurile care chiar contează, care ar face viața mai bună în aceste cartiere, Primăria Sectorului 6 își inventează reușite absurde, cum ar fi destructurarea Mafiei pătrunjelului și a mărarului.

Zilele trecute Primăria S6 se lăuda pe Facebook că Poliția Locală din sector combate comerțul stradal neautorizat și a postat poze în care organele legii dădeau amenzi unor amărâți și bătrâni care vindeau pătrunjel, mărar, ceapă verde sau flori.

Oricine cumpără alimente perisabile din alte locuri decât cele stabilite de autoritatea locală Sector 6 trebuie să fie conştient că îşi expune sănătatea unui risc major, dar şi că perpetuează practici ilegale.”

Tu perpetuezi practici ilegale cumpărând ceapă verde de la bătrânici?

E timpul să revedem aceste clipuri, ca să ne amintim cât de absurde sunt aceste „acțiuni” ale poliției locale, indiferent de sector:

Poliția Locală în conflict cu un membru al mafiei pătrunjelului

50 de milioane amendă pentru comerț cu pătrunjel

Pentru că pătrunjelul face parte din aceeași familie cu „marihuana”

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile