Primul bordel cu roboți te lasă să le iei "virginitatea"

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
21
Tweet
Robot-prostituată

Trăim într-o lume foarte ciudată, unde foarte mulți oameni se simt extrem de singuri. Este un adevăr trist, pe care, poate, nu-l conștientizăm pe deplin, dar asta nu-l face să nu existe.

Spre exemplu, mulți sunt cei care refuză contactul uman sau și-au pierdut speranța că vor mai găsi pe cineva în această viață, așa că profită de tehnologie și își îndreaptă atenția către roboți.

În California s-a deschis locul perfect pentru asta - primul bordel din lume unde clienții pot lua "virginitatea" roboților. Da, prieteni, despre asta e vorba în 2018 - cum să faci bani și să-i cheltui aiurea.

Bordelul se va deschide în West Hollywood, iar bărbații vor trebui să scoată 10.000 de coco din buzunare, dacă vor dori să dezvirgineze un robot. După asta, robotul va continua să lucreze, însă va cere mai puțini bani pentru "o partidă de sex".

Partea și mai dubioasă cu acest bordel este că se promovează ca fiind "primul bordel cu roboți din lume, axat pe consimțământ". Ce înseamna asta mai exact? Ei bine, clienții vor putea "să cunoască" robotul, înainte să treacă la acțiune.

"Everyone is clamoring to be the first person to sleep with these robots because it truly is a historical act", susțin patronii business-ului.

Eve's încearcă să strângă 155.000 de dolari prin crowdfunding, pe Indiegogo, și le oferă celor care contribuie șansa de a "crea o relație" cu sex-robotul ales, prin downloadarea unei aplicații. Odată deschis, clienții își vor putea cunoaște "aleasa" față în față.

Bărbații pot avea parte și de orgii cu roboți, dacă asta își doresc și, evident, dacă bugetul le permite.

Unicole Unicron, patronul bordelului, susține că "men always want to be on the forefront of new technology and this is the most intimate way for them to do this." Oh!

Vor exista atât roboți feminini, cât și masculini, iar targetul este format din bărbați gay sau heterosexuali, cât și transgenderi.

Primul bordel cu roboți din America ar fi trebuit să se deschidă în Houston, luna trecută, dar proprietarul Yuval Gavriel l-a clasificat ca fiind un sex-robot "showroom", pentru a fi în legalitate.

Prostituția este ilegală în 49 din cele 50 de state americane, deși judecătoriile nu au stabilit dacă aceste legi se aplică și roboților.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile