Un profesor de religie din România, care e și preot, s-a masturbat în clasă, de față cu elevii

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
156
Tweet
Sursă foto: Captură YouTube.com

După polițistul pedofil, avem acum și un profesor de religie și preot care se masturbează în clasă, de față cu elevii minori. Suntem bine, pentru că, bineînțeles, este vorba, din nou, doar de o excepție, un caz izolat din rândurile Bisericii Ortodoxe Române.

Totul a fost filmat de unul dintre elevi. Iată cum decurge ora de religie:

S-a întâmplat la liceul din Copşa Mică, judeţul Sibiu. În urma acuzațiilor, profesorul a demisionat și o anchetă a fost demarată.

Reprezentanții Patriarhiei spun că filmarea efectuată de elevă nu este una „riguros edificatoare” și chiar dacă profesorul și-a dat demisia din învățământ, el va rămâne preot până la finalizarea anchetei. Ce-i drept, riguros era altceva în filmarea respectivă.

Tot potrivit Patriarhiei, preotul ar fi bolnav de cancer, nu că ar conta prea mult acest aspect.

Cu atâtea excepții în BOR începem să înțelegem de ce Biserica se opunea cu atâta vehemență introducerii orelor de educație sexuală, pentru că o fac profesorii la orele de religie, în stilul lor mai puțin științific... dar o fac. Amin!

„În urma apariției imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu și, împreună cu Parchetul Mediaș, am demarat cercetări privind circumstanțele producerii acestui incident, în urma anchetei desfășurate urmând a se stabili și încadrarea juridică a faptei. Urmează a se stabili dacă cele declarate se confirmă. Urmează să fie audiați elevii și profesorul în cauză, după care va fi aplicată măsura legală în colaborare cu instituțiile competente pentru a cerceta acest caz. În ultimii ani nu am avut sesizări de această natură, urmează ca în urma consultării cu reprezentanții Parchetului să fie stabilită această încadrare a faptei,” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile