Ce înseamnă să predai cu pasiune: profesor român îi bagă limba pe gât unei eleve în fața clasei

Share
309
Tweet
Scena cu pricina Foto: YouTube/vasile dale

Ce nu fac elevii români pentru o notă de trecere?

De mult n-am mai avut un scandal spumos prin vreun liceu din România. Unul care să facă înconjurul țării prin presă, să avem și noi ce discuta în pauza de cafea. „De mult” înseamnă de 4 luni încoace, de când proful de religie din Copșa Mică s-a masturbat în fața întregii clase și elevele au fost pedepsite că l-au filmat. Ții minte?

Acum avem un caz mai degrabă erotic decât porno. Un profesor de engleză al Liceului Tehnologic Forestier Sighetu Marmației era pe punctul de a lăsa o elevă corijentă. „Noroc” că în România poți fenta oricând sistemul, câtă vreme ai ceva de oferit. În situația asta, adolescenta de 15 ani s-a oferit pe sine. Cei doi s-au intersectat în fața clasei, unde proful i-a băgat limba pe gât în timp ce-i frământa fundul. Totul sub privirile întregii clase și al smartphone-urilor date pe „Record”.

#pwp Foto: YouTube/vasile dale

Nu se știe care dintre ei a venit cu propunerea, dar e irelevant. Un profesor și o elevă de clasa a IX-a pur și simplu nu se pupă - nici la propriu, nici la figurat. Vestea bună e că filmarea a ajuns virală, iar proful de engleză și-a dat demisia: „Este primul incident de acest gen. [...] La testarea psihologică nu s-a descoperit absolut nicio cauză care ar putea să împiedice cadrul didactic să profeseze. [...] Conducerea şcolii s-a autosesizat în acest caz. Asemenea comportamente nu au ce căuta într-un context educaţional. Profesorul în cauză şi-a recunoscut fapta şi a demisionat“, spune Adriana Meșter, purtător de cuvânt al ISJ Maramureș.

Aceeași (același?) Meșter spune că părinții minorei o să se prezinte azi la școală, pentru cea mai umilitoare ședință cu părinții posibil, iar fata va sta de vorbă cu un psiholog. Să sperăm că și profesorul de engleză va sta de vorbă cu cineva - de preferat, cu un polițist.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile