Familii și mai tradiționale din România, un proiect superb creat de câțiva ilustratori

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: facebook.com/familiisimaitraditionale // Ioana Șoprov

Familia ți-o definești tu, cum dorești, iar statul are obligația să ți-o protejeze. Să nu uităm acest lucru. Asta ar trebui să scrie în Constituția României, pentru că familie înseamnă nu doar un singur mod în care se leagă oamenii, ci nenumărate feluri în care alegem să ne împărțim viețile cu alți oameni.

Asta pare să fie și ideea din spatele unui proiect superb: Familii și mai tradiționale, creat de o mână de ilustratori foarte talentați.

„Suntem un grup de creativi și, împreună cu mulți oameni care ne susțin, facem rebranding-ul familiilor din România. Pentru că vechile plăcuțe de familie s-au cam învechit, le înlocuim cu o serie de stickere creative care reflectă mai bine realitatea.”, scrie în descrierea paginii de Facebook.

Totul este 100% voluntar și realizat cu sprijinul multor oameni prietenoși cu drepturile omului. Noile plăcuțe de familie sunt semnate de ilustratorii și artiștii caligrafi: Bianca Dumitrașcu, Alexandru Nimurad, Ioana Șopov, Ruxandra Matache, Diana Papuc, Ioana Cozma, Iulia Dămăroiu, Mario Gazebro, Maria Guseth, Elena Greta Apostol, Loreta Isac, Diana Dalimon, Laura și Vera Nedelschi, Cristina Cazacu, Lavinia Valentina și mai urmează.

Am ales mai jos doar câteva exemple, ca să-ți faci o ideea despre ce este vorba:

Familia „Doamna, domnul și cățelul”, ilustrată de Raluca Băraru

Familia „Domnul, doamna și-o pisică”, ilustrată de Andra Badea

FamiliaUn băiat, iubitul lui și multe viniluri”, ilustrată de Elena-Greta Apostol

Familia „O mamă și fiica ei”, ilustrată de Mario Gazebro

Familia „O fată, iubita ei și pisicul”, ilustrată de Ioana Șopov

Găsești toate exemplele de familii și mai tradiționale pe pagina de Facebook a proiectului, dar și în varianta de stickere pentru ușa ta în următoarele locații: Printoteca Lipscani, Apollo111 Barul, Origocoffee, J'ai Bistrot, Expirat, Energiea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile