Dacă mergi cu metroul din București, o să dai peste acest bărbat care o să-ți spună să mergi la referendum dacă îți iubești soția

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
10
Tweet
Propagandă pentru referendum

Nu sunt suficiente afișele, pliantele mincinoase, stickerele cu mesaje manipulatoare pro-referendum. Au apărut acum și oameni care se plimbă prin stațiile de metrou și-ți spun că dacă îți iubești soția, copiii, atunci trebuie să te duci la referendum.

Tipul ăsta a stat mult timp în fața scărilor din stația de metrou Piața Unirii 2 și repeta într-una că pe 6-7 octombrie e referendum pentru familie și să nu stai acasă, să te duci dacă-ți iubești soția și copiii.

Majoritatea oamenilor care au trecut pe lângă el au schițat o grimasă când au auzit de referendumul pentru familie. Noi i-am spus că „Iubirea nu se votează”, dar s-a făcut că nu ne aude, era prea pătruns de mesajul pe care îl transmitea.

În loc să-l asculți pe acest „predicator” al Inchiziției pentru Familie, mai bine ascultă-l pe Vladimir Drăghia, care-ți spune că nu merge la referendul pentru că familia lui nu se simte amenințată de iubirea dintre doi oameni.

În plus, trebuie să știi și că ieri, 27 septembrie, a fost luată o decizie istorică: CCR a transmis că un cuplu de același sex e considerat familie.

Deci, referendumul pentru familie a devenit pur și simplu inutil.

La fel cum spune și Cristi Dănileț, în interpretarea deciziei CCR: „Referendumul este pentru căsătorie între bărbat și femeie, așa cum este și acum, deci inutil. Homosexualii nu se pot căsători nici acum, nici după referendum. Dar ei sunt și vor fi o familie dacă trăiesc după toate regulile celorlalți. Cu alte cuvinte, referendumul e inutil.”

În plus, iată și cum funcționează manipularea CpF, capitolul pliante mincinoase:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile