Guvernul Viorica Dăncilă - Atât de multă prostie n-are cum să fie decât genială

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
85
Tweet

Te uiți la noul pachet de miniștri ai României și rămâi prost. Pur și simplu nu ai ce să mai spui, rămâi fără cuvinte, pentru că pe oamenii ăștia nu-i pot atinge cuvintele. Ei fac parte din acea specie de politicieni care, prin proceduri chirurgicale, și-au extirpat simțul penibilului.

Te uiți la cine o să conducă țara și, când te întrebi retoric „De ce?”, îți vine automat răspunsul lui Codrin Ștefănescu, de o sinceritate dezarmantă: „Pentru că putem!”

Sunt numai unul și unul, specimene superbe alese pe sprânceană pentru o nouă emisiune de divertisment care se cheama Guvernul României. Trailerul este de milioane. Iată-l:

În plus, avem un Ministru al Educației care nu doar că nu stăpânește limba română, dar nu înțelege de ce nu e ok plagiatul: „legea nu prevede nicăieri să punem ghilimele la un text pe care îl preluăm”.

Ministrul Apărării visează că România va produce submarine (SUBMARINE!!!), în condițiile în care noi nu avem flotă...

Corupția nu deranjează, pentru că și funcționarii publici corupți trebuie să rămână în funcție, deoarece au și ei familii. Pe asta a spus-o Ministrul Administrației!

Iată-i pe miniștri de la Economie și de la Energie:

Anton Anton (so good they name it twice), Ministrul Energiei, a declarat că își va folosi în continuare adresa de mail profesoruldefluide@gmail.com pentru comunicările oficiale. „Profesorul de fluide” se va ocupa de tot ce înseamnă energie în România în anul 2018. Este superb!

Tudorel Toader, Olguța, Carmen Dan, Daea Oaia - și ei rămân pe poziții în noul guvern. Atât de multă prostie nu are cum să fie decât genială. Ne va merge bine, vom avea autostrăzi și spitale și educație și salarii ca în Vest cu această echipă de oameni de bine.

Vom trăi ca în filme!

Topic-uri

viorica dancila miniștri miniștri româniei guvernul româniei
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde