Protest cu cântece la pian în Piața Victoriei, împotriva corupției și a Guvernului PSD-ALDE

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: facebook.com // Gust de libertate // Photo by Paul Paun

La aproape o lună de la evenimentele din 10 august, se anunță un nou protest în Piața Victoriei: „ne întâlnim în același loc ca să demonstrăm că suntem mulți, uniți și puternici, și că gustul pentru libertate nu poate fi îndepărtat nici cu gaze lacrimogene, nici cu pulane, nici cu tunuri cu apă”, scrie în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Gust de libertate se numește acest protest comemorativ, îndreptat împotriva aceleaiași clase politice corupte care a ordonat gazarea protestatarilor pașnici din Piața Victoriei.

Să ne amintim un pic și de abuzurile Jandarmeriei Române:

De această dată va fi vorba despre un protest cu cântece de pian: „alături de noi se va afla, de la ora 19:00, cel care și-a dus pianul pentru a cânta în multe zone de conflict din lume (în Piața Taksim din Istanbul, la Battaclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan) - Klavierkunst - Davide Martello. Este important să păstrăm tăcerea pentru a putea asculta cântecul său pentru libertate și justiție.”

Așadar, sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 18:00 ai protest în Piața Victoriei cu gust de libertate și respect pentru victimele abuzurilor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile