Protest în Piața Universității pe 20 ianuarie - ieși din casă dacă vrei și tu să spui un NU corupției

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
24
Tweet
Sursă foto: facebook.com/coruptia.ucide

Este absolut groaznic ce s-a întâmplat în ultimul an în România, de la OUG 13, la noul Cod Fiscal; de la cele două guverne date jos de partidul care le-a propus, la noile Legi ale Justiției și la faptul că Parlamentul și Guvernul au lucrat mai mult pentru infractori, decât pentru cetățenii care le plătesc salariile.

Anul 2017 a fost unul plin de proteste, iar 2018 se anunță și el a fi similar. Pe 20 ianuarie are loc primul mare protest în București, dar și în alte mari orașe din România

Așadar, dacă-ți pasă, dacă simți că România nu se îndreaptă într-o direcție bună, dacă ai vrea ca Guvernul să nu se mai ocupe de legi date cu dedicație pentru anumiți infractori, ci să se ocupe de lucruri cu adevărat importante: infrastructură, educație, sănătate etc., ieși și tu în stradă pe 20 ianuarie, începând cu ora 18:00, în Piața Universității.

Altfel, începând cu 2018, infractorii vor putea să fure legal în România.

Îndemnul lui Tudor Chirilă pentru a-i scoate pe români din casă:

Unul dintre efectele noului Cod Fiscal este dezastruos pentru cei care au lucrat sau vor mai lucra pe contracte de Drepturi de autor. Iată și cum își bat joc autoritățile de cei care au făcut sau vor face bani independent:

Motivele pentru care toți românii ar trebui să protesteze pe 20 ianuarie sunt foarte multe, sigur găsești și tu unul, important este să ieși în stradă și să protestezi pașnic pentru ca vocea și nemulțumirile tale să fie auzite.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile