Protestul unui fermier din Cluj împotriva PSD, vizibil din avion

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
16
Tweet
Sursă foto: psdbiroupresa
Sursă foto: psdbiroupresa

Din ce în ce mai mulți oameni încep să înțeleagă că PSD, partidul care ne conduce, nu face decât să legifereze pentru corupți și pentru a legaliza corupția. Așa văd ei lupta împotriva corupției. În tot acest timp, țara o duce din ce în ce mai prost, iar oamenii nu știu prin ce țări să mai plece pentru a duce o viață mai bună.

Frustrarea românilor e din ce în ce mai mare, iar dovada acestui lucru e și această formă de protest vizibilă din avion. Mesajul pentru PSD a fost scris pe un deal din satul Sâmboleni, comuna Cămărașu, unde primarul este chiar din partidul cu pricina.

Mesajul anti-PSD a fost făcut cu ajutorul unui tractor și a unui sistem GPS, l-a costat pe fermier 30 de litri de motorină și câteva ore, dar se pare că a meritat.

Mulți dintre comentatorii de pe Facebook spun că acesta ar fi făcut în Photoshop, dar autorul îi invită pe cei care se îndoiesc de veridicitatea mesajului să vină să vadă cu ochii lor. Sau să privească pe fereastră atunci când zboară cu avionul pe deasupra Românie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile