PSD a dat mu*e Uniunii Europene, democrației și justiției în Parlamentul României

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
74
Tweet
sursă foto: facebook.com/prisnel

Ieri, Comisia Europeană a transmis României niște recomandări prin intermediul Mecanismului de Cooperare şi Verificare: să renunțe la punerea în aplicare a legilor Justiţiei şi a OUG-urilor ulterioare, să țină cont de recomandările formulate în cadrul MCV, dar și de cele formulate de Comisia de la Veneţia şi de GRECO, să renunțe la revocarea procurorilor anticorupție și, în general, să nu se mai urce cu bocancii pe Justiția din România pentru a-și salva corupții din partid. Astfel, am ajuns țara din Europa care stă cel mai prost cu anti-corupția, până și Bulgaria ne-a depășit.

Reacția celor din PSD nu s-a lăsat așteptată. S-au afișat peste tot cu discursuri anti-europene, cu teorii conspiraționiste, susținând că puteri externe vor să dicteze cum trebuie condusă România în detrimentul românilor etc. Statul Paralel a devenit acum și Uniunea Europeană.

Însă, atitudinea PSD-ului la adresa Uniunii Europene a fost cel mai bine rezumată de Florin Iordache (PSD), care a făcut următorul gest în Parlamentul României:

Degetele mijlocii au fost arătate opoziției, care nu a fost de acord cu discursul lui, dar, indirect, ele au fost arătate și Uniunii Europene și justiției.

Asta e imaginea cu care o să ieșim în lume și „datorită” cărieia o să ieșim și din Europa: un bălbâit arogant, agramat, obscen, ticălos și a cărui preocupare e apărarea corupților. Iată-l și cum minte cu seninătate atunci când e întrebat despre gestul obscen din Parlament.

Ține minte discursul de mai sus, e discursul care caracterizează PSD-ul și spune clar: vom merge înainte cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă să ieșim din Europa. Amintește-ți de el când mai vizitezi o țară din Europa și te minunezi de civilizația de acolo, de autostrăzi, de curățenie, de transportul public, de cât de bine merg lucrurile acolo, în general. Amintește-ți de discursul ăsta la următoarele alegeri!

Absolut oribil!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile