PSD ne ia la mișto: spune că Arena Națională a huiduit-o pe Halep, nu pe Firea

Share
318
Tweet
Simona Halep și Gabi Firea Foto: Facebook

PSD a pierdut total contactul cu realitatea și se contrazice singur. După ce Firea a spus că „soroșiștii veninoși” s-au strâns pe Arena Națională ca să-i huiduie, sabotând evenimentul organizat de Primărie, acum organizațiile PSD din mai multe județe spun că – de fapt - Simona Halep a fost cea huiduită.

Filialele PSD din Giurgiu, Tulcea, Constanța, Ilfov și Mehedinți au postat aseară pe Facebook un colaj propagandist de-a dreptul hilar. Cică cei 20.000 de „fani” de pe Arena Națională ar fi huiduit-o pe „SIMONA HALEP marea noastră CAMPIOANĂ” (fără virgulă) în cadrul evenimentului de luni, când câștigătoarea trofeului Roland Garros a primit Cheia orașului București. În schimb, la mitingul PSD de pe 9 iunie, Halep ar fi fost aplaudată de sute de mii de români. Ăia sunt românii adevărați, cei care nici măcar nu știau ce caută în Piața Victoriei.

Foto: Facebook

Deci nu Firea a fost huiduită pe Arena Națională, ci Halep. Ne-am înțeles? De-aia se agita doamna Primar, neștiind cum să părăsească mai repede scena. De-aia și-a închis ulterior pagina de Facebook. Logic.

Serios, așa idioți ne consideră? Poți să-i dai și unui sugar să urmărească timp de un minut filmulețul de mai jos și o să observe din prima că se aud huiduieli câtă vreme vorbește Firea, iar fluierăturile sunt înlocuite cu aplauze când pășește Halep în lumina reflectoarelor.

Până și Victor Ponta e șocat de absurditatea colajului răspândit de PSD și își roagă public foștii colegi să renunțe la tentativa asta penibilă de manipulare: „Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale. Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit <şobolan> că nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de <<Dom Preşedinte>>)! Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD / vă rog reacţionaţi”.

Până la urmă, pesediștii l-au ascultat. Postarea revoltătoare a fost ștearsă de pe paginile de Facebook ale tuturor filialelor respective, dar – din fericire – am rămas cu screenshot-uri. Dacă cineva îndrăznește să spună „Nu cred, domn’e, că PSD ar posta asemenea aberații”, să-i arăți print screen-urile astea.

Dovada că PSD ne crede idioți Foto: Foto: Facebook, via Mediafax

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile