PSD organizează proteste împotriva Statului Paralel tocmai de Ziua Internațională a Anticorupției

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: facebook.com/LivacheD

După ce „duamna” Firea a anunțat că „anarhiștii” au anulat Târgul de Crăciun din Piața Victoriei, care era, de fapt, menit să îi împiedice pe protestatari să se mai strângă în fața Guvernului, PSD-ul a anunțat decizia de a organiza mitinguri împotriva Statului Paralel şi ilegitim în Bucureşti şi în oraşele mari. Mesajul acestor mitinguri va fi „aceasta este majoritatea".

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a fost cel care a comunicat acest lucru și că organizarea acestor mișcări de protest ar fi fost luată la presiunea românilor.

„Ne-am întâlnit pentru că preşedinţii organizaţiilor judeţene au cerut această întâlnire cu Liviu Dragnea şi cu conducerea partidului. Mâine (luni - n.r.) va avea întâlnire cu restul preşedinţilor de judeţe. S-a stabili azi să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu este pentru susţinerea Guvernului, nu pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei sau a programului de guvernare, pentru că astea deja au fost votate anul trecut de români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat în care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată care este adevărata majoritate în România, un miting pe care românii l-au cerut."

Ok, Dr. Evil, te credem...

Ștefănescu a mai declarat că președinții de județe au fost trimişi de către primarii lor, care, la rândul lor, ar fi fost presaţi de oamenii care i-au votat pentru a organiza aceste mitinguri. E un pic ciudat că votanții PSD simt nevoia de a fi organizați pentru aceste mitinguri și nu o fac din proprie inițiativă.

O coincidență (sau poate nu) este faptul că mitingurile PSD vor avea loc tocmai pe 9 Decembrie, Ziua Internațională a Anticorupției. De asemenea, PSD-ul are ca lider un personaj (Liviu Dragnea) care este condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare și care încă mai este cercetat de DNA pentru corupție. Deci, organizarea acestor mitinguri tocmai pe 9 Decembrie este mai mult decât ironică.

Iată-l și pe omul care a insistat că este necesară organizarea acestor mitinguri și care luptă cu Statul Paralel, cu „manipulările soroșiste”, cu „tupeul celor care reclamă România Înaltelor Porți” etc., alături de câțiva presupuși interlopi:

Până acum a fost autorizat de primărie mitingul organizat la Craiova de către PSD Dolj, în data de 9 decembrie. Punctul central al mitingului, la care sunt aşteptate să participe circa 30.000 de persoane din judeţul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marş pe str. A.I.Cuza, până la intersecţia cu Calea Bucureşti, cu întoarcere pe Calea Bucureşti — Universitate.

Sursă foto: captura Facebook.com

Rămâne de văzut dacă astfel de manifestații vor fi organizate și în București.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile