PSD vrea oameni în stradă pentru „România” - Nu neapărat mitinguri pro Dragnea, dar ceva să placă la tot poporul

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: flickr.com/photos/psdbiroupresa

Comitetul executiv al PSD-ului s-a întâlnit la Băile Herculane (unul dintre orașele fantomă ale României) pentru a stabili cum îl scapă din nou pe Dragnea de cel de-al treilea dosar DNA, cel cu Tel Drum.

A venit cu ideea de a organiza proteste în toată țara, dar nu pro Dragnea pe față, că până și lor li s-a părut de prost gust asta, ci pe tema „România”, ca să placă la tot poporul.

Știi de ce nu merge treaba în România? Nu din cauza PSD-ului, bineînțeles, ci din cauza unui alt dușman imaginar. Nu, Soroș, cu ăla au lăsat-o mai moale, acum e vorba despre Statul Paralel. Iată ce zice cinstitul Tăriceanu:

„Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să se facă (un miting - n.r.), eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens”, a spus și Liviu Dragnea.

Trebuie să facem un miting care să aibă sens! WOW! Ca ăsta?

Oameni de „valoare” ai PSD, cum ar fi Codrin Ştefănescu şi Liviu Pleşoianu, au cerut în repetate rânduri organizarea unor manifestaţii care să contracareze protestele de stradă antiguvernamentale. Ceva frumos, ca în Polonia sau Ungaria: „Partidele de guvernământ din Polonia și Ungaria au fost în stare să organizeze mitinguri, marșuri cu sute de mii de oameni, pentru țările lor, nu numai pentru partidele lor. PSD, care a obținut un scor uriaș pentru întreaga europă, e sau nu în stare?”, a scris deputatul Liviu Pleşoianu pe Facebook.

Iată protestul din Polonia la care se referea, unul groaznic, criticat de tot Occidentul:

Iată ce declară și Codrin Ștefănescu despre viitoarele mitinguri:

„Nu neapărat pentru susținerea Guvernului. Noi vrem un miting de amploare în București și alte orașe pentru a susține câteva idei: că în România nu trebuie să mai existe abuzuri, că nu mai trebuie să permitem unui stat paralel să conducă și să decidă în această țară, de multe ori în afara intereselor României. Apar declarații, filme, înregistrări ale procurorilor, despre lucruri îngrozitoare încât nu putem rămâne imuni. În sensul ăsta vrem un miting”, a spus Ștefănescu.

Iată și concluzile de la întâlnirea PSD de la Băile Herculane:

Iată și cum au fost întâmpinați „luptătorii cu Statul Paralel” la Herculane:

Deci, tu ieși în stradă împotriva Statului Paralel și pentru România?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile