S-a terminat șmecheria: PSD vrea să înființeze Poliția Facebook

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
24
Tweet
sursă foto: Your Black World

Pentru că e prea multă libertate de exprimare în România, PSD vine cu propunerea înființării unei Poliții Facebook. Asa-i doare pe cei din PSD, că oamenii îi critică și înjură pe Facebook. Drept urmare, Partidul nu încearcă să îndrepte problemele pentru care românii protestează, ci preferă să le bage pumnul în gură. În lumea reală am avut un astfel de exemplu pe 10 august.

În cadrul şedinţei Comisiei de apărare a Senatului, senatorul PSD Liviu Brăiloiu a susținut că e necesară o legislaţie care să reglementeze şi să controleze conţinutul postărilor pe Facebook, iar Ministrul de Interne, Carmen Dan, a aprobat.

„Din informaţiile care circulă pe diverse reţele aflăm că au existat 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală în timp ce noi facem tot felul de legislaţii referitoare la combaterea terorismului, la spălarea banilor. Paralel există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control. Tot pe Facebook, pe aceste conturi, nu ştiu dacă sunt reale sau nu apar tot felul de ameninţări, incitare la tot felul de agresiuni, apar indivizi care se pozează cu pistoale, cu puşti şi vroiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acţionează în vreun fel? Că de altfel de la Direcţia Arme, Muniţie, Explozivi la o anumită iniţiativă a mea în ceea ce privea numărul cartuşelor deţinute în mod legal de un deţinător legal de armă am avut o poziţie foarte dură, dar vreau să ştiu dacă acel serviciu se sesizează când diverşi indivizi se pozează pe Facebook şi ameninţă politicieni, cetăţeni, cu armele? Credeţi că se impune necesitatea unei legislaţii care să reglementeze şi aceste reţele sociale în sensul de a controla conţinutul lor?", a întrebat Liviu Brăiloiu.

Astfel, mingea i-a fost ridicată la fileu, iar Carmen Dan a spus că este „absolut necesară o evaluarea în aşa fel încât să acoperim cadrul juridic pentru a putea fi pregătiţi să luăm măsuri serioase”.

Ce nu știu (sau se fac că nu știu) cei din PSD e că Jandarmeria dă deja amenzi pentru postări pe Facebook.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile