Pupincurismul l-a făcut pe Mircea Badea să renunțe la Netflix

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
13
Tweet
Sursă foto: facebook.com/NetflixRO

Netflix a luat la mișto prostia din România și s-a trezit că Mircea Badea își anulează abonamentul. Fuck!

Dar, hai, mai bine, să vedem ce s-a întâmplat și cum de Mircea Badea a început să vadă stalinism și #rezist pe Netflix. Mă rog, nu e atât de complicat, răspunsul este foarte simplu: pupincurism.

sursă foto: captură Facebook.com

Netflix și-a făcut un obicei din a exploata gafele politicienilor din România și nu a ratat ocazia de a se lua și de cea mai recentă prostie spusă de Viorica Dăncilă, „primul ministru” al României: „Orice om îi este teamă de…

Netflix a făcut o caterincă și au dat-o așa: „Orice om îi place să se uite și el la un serial pe Netflix” #glumiță

Ăsta-i lucrul care l-a enervat pe Badea și l-a făcut să-și dea foc la abonamentul de Netflix. Băi, bine că nu le-a făcut plângere penală, pentru că știm că „orice om îi este teamă” de așa ceva.

Badea e pamfletar, nu jurnalist, un măscărici care face miștouri grosolane despre tot felul de oameni, politicieni sau nu, ca să facă audiență, deci, bani. Așadar, te-ai aștepta să înțeleagă o glumiță, dar pupincurismul față de tot ce înseamnă PSD, l-a orbit de ceva vreme.

De asemenea, mama lui Badea e profesoară de limba română, oare ce părere are despre greșelile gramaticale pe care Viorica Dăncilă le toarnă cu nemiluita de fiecare dată când deschide gura?

Netflix a mai făcut mișto și în trecut de tâmpeniile spuse de Dăncilă:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile