Referendumul a eșuat, dar acum se vrea partidul politic pro-familie - Coaliția pentru Familie

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Nu, nu vrem asta!

Viața ne-a învățat că atunci când se câștigă o luptă nu înseamnă că se câștigă și o bătălie.

Referendumul a eșuat și poate asta ne-a lăsat impresia că românii nu sunt chiar atât de homofobi pe cât am crede, dar circumstanțele parcă vor să ne arate contrariul. Mai nou, există o petiție prin care se cere formarea unui nou partid politic pro-familie și anume parditul Coaliția pentru Familie.

Deviza acestuia? Marea problemă a neamului românesc și anume stabilirea concretă a faptului că familia = bărbat + femeie.

Da, poate și tu crezi că este o mizerie absolut fascinantă, dar uite cum există deja 3793 de semnături.

Inițiativa este creată de CCOR Cluj, adică o comunitate de pe internet care-și spune Comunitatea Creștin Ortodoxă Română Cluj-Napoca.

Nu are sens să mai dezbatem cum valorile lor sunt fie SF, fie departe de tot ceea ce am putea considera constructiv sau chiar normal, dar dacă ești curios ce au de zis, te invit să citești mesajul petiției:

Cover CCOR

"Cerem Coaliției pentru Familie să devină partid politic pro-familie! Coaliția pentru Familie a pierdut un referendum, dar rezultatele lui politice sunt remarcabile!

3,5 milioane de cetățeni au susținut prin VOT acest referendum demonstrând că problema apărării familiei rezultată din căsătoria dintre un bărbat și o femeie este o temă de interes național.

Semnează aceasta petiție prin care toți cetățenii pro-familie, indiferent de confesiunea religioasa, pot transforma eșecul unui referendum într-o emulație politică care să susțina copiii, familiile, credința, societatea și libertatea în spiritul valorilor naționale creștin democrate!

Nu va mai exista un asemenea moment! Acest moment este unic, niciodată nu se se va mai organiza pe acestă temă un referendum, dar ceea ce s-a obținut până acum trebuie valorizat prin reprezentare parlamentară și prin legi care să ne susțină interesele."

Până în clipa de față, cele mai multe semnături vin din Suceava, urmate de oamenii din Arad și Oradea.

Nu cred ca va avea niciun viitor acest petiție-penibilă, dar asta nu înseamnă că nu există.

Oare nu mai bine ar fi să ne depunem eforturile în a transforma inițiativa lui Micutzu în una reală? Zic și eu.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile