Ce-i spui copilului tău dacă te întreabă despre aceste probleme reale ale României

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
44
Tweet
sursă foto: facebook.com/riseoutorg

Referendumul pentru redefinirea familiei nu va rezolva nimic, indiferent de rezultat. Chiar dacă referendumul va trece și va fi validat, el nu va schimba în bine viețile copiilor. În schimb se vor cheltui 40 de milioane de euro, o grămadă de bani care ar fi putut ameliora sau chiar rezolva cel puțin una dintre problemele reale cu care se confruntă copiii din România.

Tot aud ca argument din partea politicienilor sau a oamenilor din jurul meu întrebarea retorică: „Ce-i spun copilului meu dacă vede doi bărbați care se țin de mână pe stradă?” Îi spui că se iubesc, că pe lumea asta iubirea vine sub multe forme. Atât.

Dacă nu poți să-i explici iubirea dintre două persoane copilului tău, atunci cum o să-i poți explica lucruri mai complicate, care-i afectează pe foarte mulți copii din România.

Fă acest exercițiu și încearcă să oferi răspunsuri pentru aceste întrebări, pe care cei de la Rise Out le-au adunat într-o mică campanie pe Facebook (citește și textul în literă mică, de sub fiecare întrebare):

România are cei mai mulți imigranți, după Siria.

40 de milioane de euro pentru un referendum inutil, niciun euro pentru copiii din România care se culcă flămânzi.

Mizeria din școli e un pericol mai mare decât doi oameni care se iubesc netradițional.

În România bătaia e ruptă din Rai.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile